Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Putovanja, odmori /

Kamo na izlet sa djecom?

Preporuke,savjeti? Mi smo prošle godine bili u Fužinama i svakako preporučujem.Lagana šetnja oko jezera,pogodna i za malu djecu i djecu u kolicama.Uz šetnjicu dosta mjesta za sjesti,da se djeca igraju,ljulje,ljestvice itd.,vožnja kočijom....Hrana u obližnjem restoranu je bila isto super.To je moja preporuka,ako još niste bili.Tu se nalazi i špilja Vrelo,pa ako imate vremena možete je obići.Mi nismo imali vremena,nažalost,a i djecu nije pretjerano zanimala špilja,radije su proveli vrijeme na jezeru.
2018 04 08
Ove godine bi isto otišli negdje.Razmišljali smo o Kanjonu Kamačnik i Zeleni Vir ,ili možda Rastoke.Bilo bi poželjno da je u blizini Gorskog Kotara.Imate li preporuke? Ima li cura iz okoline Karlovca,čula sam za imanje Stari dud i Winetou ranč,je li neko bio? U stvari,kriteriji su da ima restoran,igralište(najidealnije je u sklopu restorana),neke životinje...Znači,kids-friendly restorani :) ,ima li takvih?
2018 04 08
Jao kako je lijepo!Samo je nama predaleko >:( .Ali tako ja zamišljam idealan izlet!
2018 04 09
U Gardaland. :)
2018 04 09
Plitvička jezera ili Trakošćan
2018 04 10
Plitvice mi preskupe :,'( ,a mislim da baš i nisu za malu djecu.Ja sam uživala kada sam u osnovnoj školi bila na ekskurziji(daaavno).Mislim da bih uživala i sada,ali djeca...Ima tu puno pješačenja...
2018 04 10
Zvala sam Rastoke,ulaz za obitelj je besplatan,naplaćuje se samo grupama od 9 i više ljudi.Kažu da su to Male Plitvice,pa mislim da ćemo tamo za vikend.Samo da nas vrijeme posluži o:)
2018 04 10
> AMmoda: > Plitvička jezera ili Trakošćan Trakoscan je prekrasan ❤
2018 04 11
Svakako preporučam Rastoke,divne su,a ima livada za igru!
2018 04 12
Odlične slike! 😊
2018 04 15
Ovako lijepo vrijeme,a niko ne ide na izlet :D :)
2018 04 24
O ide, ide, izgleda da su svi negdje vani pa nitko ne tipka! Moje preporuke (za ubuduće) za Park šumu Golubinjak pokraj Lokvi, Zeleni vir, Kamačnik, također Muljava prema Topuskom ako vam nije predaleko. Ja sam okolica Karlovca, Winetou mi je relativno blizu, ali sram me reći da nisam bila, moram prvom prilikom. Za imanje Stari dud moram priznati da nisam čula.
2018 04 25
Zeleni Vir i Kamačnik su nam isto blizu,to nam je sljedeće na redu.Golubinjak isto nije daleko.Ako budete išli na Winetou,obavezno se javite sa utiscima!
2018 04 26
Moje preporuke za izlet s manjom djecom: Platak - šetnice kroz šumu, hrpa sadržaja od najma bicikle, autića na pedale, terena za košarku, odbojku itd. Također postoje 2 parkića za djecu, ima za pojesti u Velikom domu, za manje novaca. Zeleni vir (Skrad) - nije pogodan za manju djecu zbog velikih provalija, uskih i na mnogim mjestima nezaštićenim prolazima, u rano proljeće i jesen dosta sklisko. Mene je osobno bilo poprilično strah nekih dijelova. Djecu treba držati gotovo cijelo vrijeme za ruku. Kamačnik (Vrbovsko) - manje opasan, bolje za djecu. Spomenut je Winnetou (kod Fužina) - nikakvih sadržaja osim ostataka kućica sa snimanja filma, plaća se ulaz 20-25 kn po osobi, ako se dobro sjećam, nema se kako tamo potrošiti vrijeme, osim na slikanje 10-15 min i to je to. Nema se što popiti, pojesti, dolazi se vožnjom kroz šumu nekih 3km. Samo jedna kućica je bila otvorena za razgledavanje u kojoj su bile izložene slike sa snimanja filma. u druge se nije smjelo ući. Golubinjak (Lokve) - ravna livada, tobogan i klackalica za djecu, može se roštiljati, iznajmiti teren za igru ili se igrati na livadi, odmah tamo je i šetnica kroz šumu 40 min hoda, ulaz se plaća u sezoni od 01.05. 15ak kuna Špilja Vrelo (Fužine) - manja špilja, obiđe se za 10 ak minuta, manjoj djeci nije interesantno, više je za školsku djecu. Ulaz 30 kn odrasli, 25 kn djeca od 4godine, do 3 godine gratis Dinopark Funtana (Poreč) - bili 2x sa sinom koji je oduševljen. Cijena karata visoka, preporuka je ipak ići u sezoni jer tada ima daleko više sadržaja uključenih u cijenu ulaznice. Od jahanja ponija, cirkus, gađanje mete sa lukom i strijelom, nekoliko mjesta za vožnju tipa lunapark, dio sa kozama gdje djeca mogu ući i podragati ih... Preporuke za Krašograd (Pisarovina), Dva potoka (Zaprešić). Ima li tko još kakvu ideju gdje je zanimljivo otići s djecom?
2018 07 16