Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Savjeti o uporabi stranice /

Koliko dugo čekate na uplatu?

Znači ako nije unaprijed dogovoren neki rok,a korisnica je uzela podatke za uplatu i onda se ne javlja.....
2018 06 27
Tri dana
2018 06 27
Ma ne čekam više, ko prvi uplati njemu ide artikl.
2018 06 27
Ovisno o dogovoru
2018 06 27
Tri dana bi bio maksimum tolerancije. Inače, kad netko uzme podatke, očekujem da uplati isti ili sljedeći dan (jer i ja se tako ponašam kao kupac), a ako iz nekog razloga ne može, takvu odgodu bi trebalo javiti i objasniti. Ovakvo nejavljanje nakon uzimanja podataka je vrlo neodgovorno.
2018 06 28
Po dogovoru....dosad je bilo sve uredu i meni su dosta prodavacica rez cak i po mj dana i datum koji kazem da ce biti uplata tako i bude.znaju me pitati do place slj ja cuvam i uplata bude posto mi nije hitna odmah uplata bitno da znam da ce visak sigurno otici onda i pricekam.cak sam imala dobra iskustva i s korisnicima koje imaju par suradnji.uglavnom sve je stvar dog bitno da se ispostuje .
2018 06 28
Naravno da je sve stvar dogovora, ali ovdje se nije radilo o rezervaciji, nego o tome da je korisnica uzela podatke za uplatu a sad se ne javlja.
2018 06 28
Pa koliko dugo se ne javlja ? Kontaktiraj ju opet i daj joj rok za uplatu, jasno napiši da ako ne uplati do tada ostavljaš neutralnu ocjenu po pravilima i stavljaš ju na temu Lista sakupljača podataka.
2018 06 28
> Zeljka42: > Pa koliko dugo se ne javlja ? Kontaktiraj ju opet i daj joj rok za uplatu, jasno napiši da ako ne uplati do tada ostavljaš neutralnu ocjenu po pravilima i stavljaš ju na temu Lista sakupljača podataka. Di se nalazi teme SAKUPLJAČICE podataka ? Ili moram sama otvoriti temu.😐
2018 06 28
> Zeljka42: > Pa koliko dugo se ne javlja ? Kontaktiraj ju opet i daj joj rok za uplatu, jasno napiši da ako ne uplati do tada ostavljaš neutralnu ocjenu po pravilima i stavljaš ju na temu Lista sakupljača podataka. Dala sam podatke za uplatu prije par dana,nije to toliko dugo,ali imam još zainteresiranih za isti artikl...
2018 06 28
> SilaVila: > > Zeljka42: > > Pa koliko dugo se ne javlja ? Kontaktiraj ju opet i daj joj rok za uplatu, jasno napiši da ako ne uplati do tada ostavljaš neutralnu ocjenu po pravilima i stavljaš ju na temu Lista sakupljača podataka. > Dala sam podatke za uplatu prije par dana,nije to toliko dugo,ali imam još zainteresiranih za isti artikl... Par dana je dva dana, eh sad jel dva dana ili jos i vise? Posaljite poruku da ima 24h za uplatu, ako ne ucini - prodajte dalje. Osobi koja se iduca javila kazete da cekate odgovor doticne koja se prije javila i da cete pisati cim dobijete povratni odgovor uplacuje li ili ne. Najbolje da do Bozica cekate.
2018 06 29
Najbolje je možda pitati kada da očekujete uplatu ako to kupac sam ne naglasi pri dogovoru. Što se tiče teme uzimanja podataka...mislim da je beskorisna. Treba listati sve te stranice ili zapisivati u nekakav blokić svako novo ime i pregledavati prilikom svake nove suradnje spominje li se ime te osobe. :") Pomalo dugotrajan proces. A dosta ih ni ne ostavi imena.
2018 06 29
> Eisen77: > Najbolje je možda pitati kada da očekujete uplatu ako to kupac sam ne naglasi pri dogovoru. > Što se tiče teme uzimanja podataka...mislim da je beskorisna. Treba listati sve te stranice ili zapisivati u nekakav blokić svako novo ime i pregledavati prilikom svake nove suradnje spominje li se ime te osobe. :") > Pomalo dugotrajan proces. > A dosta ih ni ne ostavi imena. Pa zato treba ostavljati neutralnu ocjenu takvoj osobi i to je po pravilima. Prije svake suradnje, bez obzira jel kupujem ja ili imam kupca, provjerim ocjene suradnje za tu osobu jer neutralnu ocjenu je teze uociti.
2018 06 30
Do sad sam shvatila, ako se ne uplati isti dan ili najvise u roku 2 dana-nece ni uplatiti (osim ako javi drugacije). Tako da nakon 2 dana i zaboravim na tu uplatu.
2018 06 30
Eisen77 slazem se da je tema beskorisna, treba gledati ocjene..Ja pregledam sve i ponekad se iznenadim kad na profilu s dosta pozitivnih i 0 negativnih naidjem na hrpu neutralnih za uzimanje podataka i ne javljanje, a na temi tu korisnicu ne nadjem..Takve profile izbjegavam.. Inace cekam uplatu 2 dana kao sto pise na profilu, ako nema uplate prodajem dalje..I pocela sam ostavljati neutralne sto prije nisam radila, a trebala sam, jer se takve situacije sve cesce dogadjaju..
2018 07 01
1 2