Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

operacija vena -iskustva i preporuke

Zanima me dali je netko operirao vene bilo u privatnim poliklinikama ili u bolnicama da napiše svoje dojmove -znači koliko ste zadovoljne zahvatom i cijenom, i naravno preporuke
2018 08 22
Bila prije nekoliko godina u bolnici, dakle preko zdravstvenog, s time da sama kupuješ igle i tekućinu koju uštrcavaju u venu te naravno, zavoje, kompresivne čarape i ostalo (tad je to sve koštalo oko 700-tinjak kuna ako se dobro sjećam).. dugotrajan proces, tri mjeseca su rješavali venu na lijevoj nozi i par nakupina kapilara, desne se nisu ni takli, a niti su lijevu riješili do kraja..dugotrajno i neugodno i na kraju sam odustala od daljnjeg tretiranja. Deff ću otići privatno na konzultacije za UGS metodu.
2018 08 23
Prije devet godina sam operirala u bolnici, nisam morala ništa kupovati osim kompresivne čarape (ali to nakon oporavka). Elastični zavoj sam dobila u bolnici. Zadovoljna sam ishodom operacije, radili su mi pod općom anestezijom jer zbog zdravstvenih problema ne smiju mi dati lokalnu. Oporavak je bio oko mjesec dana, bez puno naprezanja i hodanja. Sve u svemu zadovoljna.
2018 08 24
@hellokitty21 vjerojatno je tvoj slučaj bio kompliciraniji čim si morala operirati. Meni su samo uštrcavali nekakvu tekućinu zbog koje se vena sasuši i nestane😊 Bez anestezije. Pecka ubod i boli kasnije. I naravno, osjećaj težine u nogama. Jači nego inače😑 Drago mi je da si zadovoljna.
2018 08 24
Moguće... Poslije operacije sam isto osjetila težinu u nogama ali je s vremenom prošla. Samo mi je noga bila toliko crna od podlijeva, da je bilo grdo za gledati. Ali sve je dobro prošlo :)
2018 08 30