Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Suho ulje - preporuke

Zanima me koja suha ulja za lice/tijelo koristite i koja bi mogli preporučiti. Dosad sam koristila Nuxe i dosadio mi je pa bih htjela bih isprobati nešto drugo, a da isto tako ima lijep i ugodan miris. Melem je na tržište izbacio dva suha ulja, ali ne znam kakvi su, da li je neka od vas isprobala?
prije 23 dana, 00:07
> Eisen77: > Zanima me koja suha ulja za lice/tijelo koristite i koja bi mogli preporučiti. > Dosad sam koristila Nuxe i dosadio mi je pa bih htjela bih isprobati nešto drugo, a da isto tako ima lijep i ugodan miris. > Melem je na tržište izbacio dva suha ulja, ali ne znam kakvi su, da li je neka od vas isprobala? Ono od ruže ima barem meni preintezivan miris, ulje je samo po sebi ok, ništa posebno.
prije 23 dana, 09:52
Melemova nisam probala no meni su Olivalova ooodlicna :)
prije 23 dana, 10:17
Olival je meni bolje od Nuxe jako lijep miris brzo se upija cijena je duplo niza od Nuxe...Melem sam imala samo isprobala meni osobno ne pase miris ruze al tko voli isto nije lose :)
prije 23 dana, 11:25
Beach babe od La Piel by Lana Jurcevic, dode 150 kn s ukljucenom dostavom...meni definitivno najbolje a isprobala sam ih masu sto poznatih marki sto iz kucne radinosti...najbrze se upije, ima najljepsi miris i vrlo lagani decentni sjaj, skoro da se i ne vidi
prije 23 dana, 11:30
Hildegard Lux suho ulje. Ima ih na faceu, ima i kontakt tel. pa tako narucite. Stavlja se na mokru kožu nakon kupanja pa se puno lakse i brze razmaze. Jako jako fino, umjeren miris i nije potrebno svaki dan stavljati vec svaki drugi. Prirodni svi sastojci, a cijena je nesto manja od Nuxe ulja. Meni je top 8-)
prije 23 dana, 12:02
Hvala cure...dale ste više primjera pa ću svakako nešto kupiti od navedenog. :")
prije 22 dana, 13:22
Olival🤗
prije 22 dana, 08:54
kupi obično ulje u ljekarni, tipa kokos i super :D
prije 22 dana, 10:28
NIKEL - definitivno najbolja kozmetika koju sam probala <3
prije 16 dana, 22:47