Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Poklon za mamin 50.ročkas

Trebam ideje za poklon mami za 50.rođendan.. <3
2018 09 11
Ja radim razni unikatni nakit za svakave prigode, ozbiljne ili vesele stvarčice, nakit (ogrlice, narukvice), privjeske (za ključeve, retrovizor, torbu, ruksak) ... Javite ako vas zanima 😃
2018 09 11
Jos se predomisljam..dal da ju vodim na rucak npr.negdje i uzmem veliki buket cvijeca,dal da uplatim neki wellness ili tako nesto ili da joj kupim poklon..ne mogu se odluciti :)
2018 09 11
Mislim da je ovo super ideja-ručak,cvijeće i wellness :)
2018 09 11
Parfem (tipa chanel, dior ili armani) , cvijece ( mix sa griottama ili bajaderom)i rucak . Provjereno 😉
2018 09 11
Ja ću, nadam se, sljedeće godine navršiti pola stoljeća i sigurno me ne bi veselio ručak, ni wellness, a bome ni parfem. Parfeme si kupujem sama. Ručak pojedem i nema uspomene. Rezano cvijeće ne volim jer je mrtvo. I iako jako rijetko nosim nakit, uistinu bi me veselio neki lijepi komad unikatnog nakita. I zauvijek podsjećao da mi je to moja kći poklonila za 50. ročkas.
2018 09 11
Mene bi jako razočaralo kada bih dobila takav nakit neovisno za koji rođendan. To bi mi naime značilo da me moji bližnji uopće ne poznaju i ne znaju što smijem, a što ne smijem nositi od nakita. Želim zapravo reći kako su mi malo bedasta pitanja poput što pokloniti mami, mužu, dečku... Pa tko ju/ga poznaje bolje od tebe i tko zna čemu će se tvoja majka više veseliti? Moja je u jednoj prilici dala do znanja kako želi parfem. I dobila ga je. I potrošit će ga. I cijeli život ću ju podsjećati da postojim redovitim posjetama, druženjima, brigom o njoj na razne načine, međusobnim ohrabrivanjima... svime onim čime i ona mene "podsjeća" na sebe. S nakitom u nekoj kutijici u vitrini ili oko vrata ili bez njega. Tako da... vjerujem da će majka biti sretna svakim darom kojeg joj ti odabereš.
2018 09 12
Slažem se s prethodnim komentarom - svatko od nas zna što bi najviše veselilo naše bližnje. Mi smo mami napravili fešticu kod kuće jer ona obožava plesati i pjevati. Uz to, naručili smo tortu, koju smo sami ukrasili nečim svojstvenim za nju. Ja sam napisala pismo u ime braće i mene te ga zarolala i zavezala (to joj je bio najljepši dio - plakala je i svima još danima pokazivala). I budući da znamo da si ona nikada ništa ne kupuje i ne troši na sebe, kupili smo joj ono što joj je tada trebalo od odjeće. Tako da, sve prolazno je prošlo, ali barem joj je pismo ostalo i uspomena na tu fešticu. :") :")
2018 09 12
Svakako nesto sto ce biti mami kao uspomena i sjecanje na tebe ili spa day ako mama voli vise takve stvari :)
2018 09 16
Mojoj mami je uskoro isto 50-ti rođendan tako da se uključujem! :") Razumijem curu, ali ako vam je već lakše da preformuliram. Svi mi svoje mame volimo puno, puno i kada je za njih neki poseban dan jedostavno se želimo iskazati i pokazati joj koliko nam znači. Neki puta same nemamo ideje ili smatramo da nisu dovoljno orginalne. Stoga, ne trebate vi nama reći što da kupimo nego nam samo pomognite dajući nam ideje, ili djeljeći s nama svoja iskustva kao majke koje su imale posebne dane, tako da nam kažete kako su vama vaša djeca taj dan učinila posebnim ili vam pokolnila neku stvar koja vas je u srce dirnula. Prijedlozi, ideje ili vlastito iskustvo dobro su došle, mogu nadopuniti naše ideje ili samo vi jednostavno kažete nešto čega se mi nismo sjetile, a bas bi to naše mame učinilo presretnima! <3
2018 09 20