Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Cure jel ima koja cura koja

Poklanja masku za samsung s 7
prije 11 dana, 14:47
> dijanazgb: > Poklanja maslinu za samsung s 7 A koju bi, crnu ili zelenu maslinu?
prije 11 dana, 14:54
A sto je kojada? Ja sam stala u naslovu. Kad taj misterij rjesim mogu nastaviti s citanjem.
prije 11 dana, 15:02
> SaraKedavra: > > dijanazgb: > > Poklanja maslinu za samsung s 7 > A koju bi, crnu ili zelenu maslinu? 😂😂😂😂😂😂😂😂
prije 11 dana, 15:02
Crna il zelena je jedno te isto, razlika je u vremenu branja,,,,,
prije 11 dana, 15:06
ukucaj u tražilicu S7..ima puno cura iz tvog grada (ZG?) koje imaju masline za s7 već od 10 kn pa na više..obavi primopredaju? Ak imaš za S7, onda budeš negdje skopala cenera za maslinu, ne? :")
prije 11 dana, 15:08
> SonjaSpoljaric: > Crna il zelena je jedno te isto, razlika je u vremenu branja,,,,, tvoja poanta je? emili1 :') :')
prije 11 dana, 15:11
> SaraKedavra: > > SonjaSpoljaric: > > Crna il zelena je jedno te isto, razlika je u vremenu branja,,,,, > tvoja poanta je? Kak ne kužiš..Mnogi ne znaju, ali crne masline su zapravo samo - dozrele zelene masline. Beru se u studenom i prosincu, za razliku od zelenih koje se beru barem mjesec do dva ranije. Što duže maslina zrije, njena boja se mijenja - od zelene do rubin crvene, a tada dolaze na red i tamni tonovi ljubičaste boje, koje u konačnici i zovemo - crne masline. Zelene masline imaju kompaktnije i sočnije meso, a po ukusu su svježije i nekako slađe. One crvenkaste su ubrane točno u trenutku zrenja, a crne bi zapravo mogli nazvati prezrelima. Što su masline tamnije, to i je meso mekše, a okus intenzivniji i gorči. Crne masline daju ulje zlatnije boje, s nešto manje gorčine, no sam plod, kad je sazrio - ima manje antioksidansa. Masline, bile one crne ili zelene, sadrže brojne antioksidanse. Neka istraživanja potvrdila su da imaju i svojstva koja sprječavaju razvoj određenih vrsta tumora. Imaju puno vitamina, naročito vitamina E, a i tvari koje čuvaju krvožilni sustav. Uglavnom..TO ti je POANTA..mada ne znam kakve to veze ima s pumpom za bicikl? Ali mislim da je htjela reći da ako poklanjaš masline u rujnu ili listopadu da onda budu zelene, a koncem godine budu crne..i S7 (kojeg ćeš primiti u zamjenu za masline) ti bude stariji za to razdoblje, zavisno o terminu berbe? ili?
prije 11 dana, 15:24
Mobitel sam dobila od sestrične iz njemačke i oprostite cure na izdrazavanju
prije 11 dana, 15:24
takoje Emilil, ja bi Sari preporučila crne - gorčije su
prije 11 dana, 15:27
> dijanazgb: > Mobitel sam dobila od sestrične iz njemačke i oprostite cure na izdrazavanju ne sekiraj se..samo ukucaj u tražilicu S7.. Skuplje će te koštati poštarina koju ćeš platiti da ti netko pošalje maskicu gratis nego primopredaja..kužiš?
prije 11 dana, 15:29
Okej draga
prije 11 dana, 15:30
> SonjaSpoljaric: > takoje Emilil, ja bi Sari preporučila crne - gorčije su vi'š..meni su baš crne finije :D ..zelene su mi uobičajene i dosadne
prije 11 dana, 15:31
pa to sam upravo i mislila... :D
prije 11 dana, 15:37
> dijanazgb: > Mobitel sam dobila od sestrične iz njemačke i oprostite cure na izdrazavanju U zadnje vrijeme popularna ta njemačka..... 😂
prije 11 dana, 16:03
1 2 Sljedeći