Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Kune u srpske dinare

Pozdrav cure! Sutra ujutro putujem za Beograd, pa moram nabaviti dinare... Gdje mijenjati kune za srpske dinare? Gdje se to u Hrv uopće može i gdje se više isplati?
2018 09 25
može se u većini mjenjačnica i tu i tamo ali se ne isplati! Više se isplati kune u eure i onda u Srbiji kupiti dinare za eure! Najbolja opcija bi bila dići dinare u Srbiji s bankomata :) Tako ja, imam račun u Adiko banci a i kod njih ima Adiko bankomata pa dignem dinare najnormalnije, bez ikakve provizije! Provjerite jel ima bankomata od vaše banke a ako i nema, možete izvadit dinare s bilo kojeg bankomata uz neku proviziju!
2018 09 25
Hvala vam :) onda ću mijenjati eure. Mah, ne usudim se bankomat koristiti haha. Inače sam u PBZu, i u Sloveniji sam prije par mj dizala novce, i to u dva navrata, sa bankomata Intese Sanpaolo u čiju grupu spada. Za podignutih 20 eur mi je uzelo još 20 i neš sitno kn neke provizije. Prije 2. pokušaja sam išla unutra u banku pitati hoće li mi skinuti proviziju, rekli su da neće. Kad se dogodilo što se dogodilo rekli su da ne znaju zašto je to tako i da to tako ne bi trebalo biti.
2018 09 25
Meni se do sada najbolja pokazala Western Union mjenjačnica u City Centeru one East
2018 09 25
U Beogradu i preko plaćate sasvim najnormalnije Visa card, provlače vam je i u najobičnijim birtijama za kavu, gotovo da nemate potrebe uopće mijenjati, mi kad idemo preko nikad ne mijenjamo novce, nego sasvim normalno provlačimo karticu, ništa se više ne uzima, tak da slobodno koristite karticu- mi doslovce i kavu i sve plaćamo na karticu
2018 09 26
Nisam znala da se kava ovdje može platiti karticom, hvala za info :D Evo ako će nekog zanimati - Euro je u većini mjenjačnica 117, a u Western Union je 118.
2018 09 27