Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Odabir kolica za bebu :)

Drage mame, zanimaju me vaša iskustva sa odabirom kolica :) Već sam se odlučila da je varijanta 3 u 1 najisplativija kada se sve zbroji. Zanimaju me vaša iskustva, na što obratiti pažnju pri izboru kolica; koliko je "ime" bitno? Pronašla sam predivna CAM kolica pa bih voljela čuti ima li tko iskustva s njima konkretno; ne bih se zaletila kupiti nešto nekvalitetno :D
2014 09 15
Ej, hvala ti :) Dakle da obratim pažnju na amortizere? Što se gepeka tiče, to sam gledala da su mi malena kad se sklope jer ja vozim Smarta, pa kad mi je nekad na kratku relaciju, da mogu stat kolica :D Super mi je što se po zakonu do dvije godine beba može u jaju voziti naprijed :) Dakle, isplativa je korpa isto?
2014 09 15
Mi smo namjeravali kupiti 3 u 1, ali kako smo se odlučili za rabljena kolica, u oglasniku su nam zapela za oko jedna koja su bila 2 u 1, odnosno bez autosjedalice. Kupili smo ih superpovoljno, a ono što je presudilo je bila jednostavnost u baratanju, užasno su praktična, u gepek stanu samo tako, baš prava njemačka spika - marka Variosport. Dakle, nisu neka isfurana marka, a lebde, bebač obožava vožnju... Što se autosjedalice tiče, ionako je stalno u autu i kad nekamo idemo, za čas sklopimo kolica pa ga prebacimo...
2014 09 15
To mi je najdraže, samo vozi (amortizeri) briga me i za rupe i lokve :) Prvo smo imali peugeot 206 (u geperku je bio plin) i okvir sam vozila na sjedlu. Sad imamo golf i veliki gepek i sad se spakujemo i vozi. A jaje... do 7,5 mj je bila dobra, zatim je počela istraživat i bunit se. Sad smo kupili pravu autosjedalicu i odlična je, sve vidi a sigurnost je bolja. Korpa mi je bila super, zimska beba.. Šetale smo bez problema, zabundana potpuno.
2014 09 15
evo i slike, ali ovo je za nijansu modernija verzija: [slika:7baa4334-6117-4b0f-9fc5-5a7c76c3deb5]
2014 09 15
Gledaj da je ručka u komadu (da možeš vozit jednom rukom), da nema duple kotačiće (često između zapne kamenčić pa zapinje), da se mogu lako sklopit, da nisu teška posebno ako si na katu, a nemaš lift, da se bebač može vozit okrenut prema tebi i u smjeru vožnje te da ga lako možeš okrenut i da imaš prostor za stvari ako odeš u dućan da ih možeš vozit, a ne vješat po kolicima ili nosit. Košara bi ti trebala, za kičmu je bitno da budu na ravnom na početku, nije baš preporučljivo da budu stalno u autosjedalici iako neki ne kupuju košaru nego dijete voze u autosjedalici dok ne pređe u sportski dio. Mi smo imali Stokke kolica i Maxi cosi jaje.
2014 09 15
Ja imam CAM kolica 3 u 1,i prezadovoljna sam ,lako se sklapaju,idu u manji gepek,navlake se jednostavno skidaju i postavljaju-odlična!! Radila sam u dječjem dučanu i prodavala svakojaka kolica,pa znam da su ova u rangu sa puno razvikanijim markama tipa Peg perego,Inglesina i sl.,a dosta povoljnija.
2014 09 15
Ja imam stokke scoot model .najjednostavnija lagana kolica koja vučem po stepenicama svaki dan jedino sam posebno kupila autosjedalicu izi go koja je u 0 polozaju pa moze beba nesmetano biti unutra i spavati pa mi kosara ni nije potrebna.jedino sam mekanu vreću koja zamjenjuje kosaru za ta kolica kupila da je bebi ugodnije u kolicima
2014 09 15
Evo cure update :D Dakle, kupila sam bila Cam 3u1 kolica....i ostala su nova novcata- neiskorištena! Doslovno se frajerica provozala 3 puta u korpi...Autosjedalicu smo malo više koristili ali i nju poprilično kratko jer joj je brzo postala nepraktična. Sportski dio nikada nisam ni namontirala! Kada je imala 6 mjeseci, kupila sam MacLaren kišobran kolica ali ona koja imaju položaj od nule...i preporodile smo se i cura i ja! I da napomenem, ovih 6 mjeseci prije je nisam nosila u rukama već smo kupile Stokke klokanicu, koju koristimo i danas- sad već ima 15mjeseci! Isplatila se svaka lipa za tu klokanicu! Em je frajerica obožavala od prvog dana i kao bebica zaspala u njoj dok god smo bile u pokretu-em se ja nisam mučila sa kolicima i nošenjem po rukama! Dakle-klokanica je MUST!
2016 03 03
Gdje uopće kupiti kvalitetna 3 u 1 kolica i Zagrebu? Ne mislim dati više od 5000kn za kolica,a danas kupit takva kolica je umjetnost...Cijene koje sam gledala su prestrašne...Ima li koja kakvu preporuku gdje da idem gledati? Hvala! ;)
2016 04 11
Leo kids u šoping centru Prečko
2016 05 24
Meni su bila odlična Maclaren xlr kolica....u dućanu su skuplja,ali se može naći povoljnije na Njuškalu....;)
2016 07 08