Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Razvodi, prekidi /

sinoc sam saznala da me vara

Drage moje, trebam jedan savjet.. sinoc sam saznala da me decko s kojim sam 5 god u vezi vec 4 mj vara i pravi budalu od mene, saznala sam cijelu istinu. e sad imam u planu otic danas kod njega i rec mu da je medu nama gotovo zauvijek i da znam cijeeeluu istinu, sad me zanima dal da mu opalim i samarcinu ili ne? Sto bi vi ucinile na mom mjestu? Btw. Jadnik mi to nije imo muda rec u lice vec sam sama sve saznala al bitno kako on meni govori da me voli itd... i jos jedno pitanje kupila sam bila spavacu sobu, ormar sam ostavila sebi a krevet i 2 nocna ormarica su kod njega zapakirani, dal da si uzmem ili neka mu ostavim pa neka mu bude za njega i tu drolju?
2015 06 14
Ja bi pokupila krevet i ormariće i bez riječi otišla, Šamarčina meni bzvz, tišina da! Btw žao mi je što ti se to dogodilo, glavu gore i zapamti sve se događa s razlogom, nije svako zlo za zlo! Ne zaboravi to [:smijesi]
2015 06 14
Toliko sam bjesna i ljuta i svasta sam da nemogu normalno razmisljat, cijelu noc sam budna i neznam sta da radim jer ja tog decka toliko volim da to nemogu ni opisat, ovo sto sam sve saznala me slomilo i nikada se nisam mogla tome niti nadati da ce mi ikada tako nesto napravit [:vrti] znam da nisam to zasluzila ali od bjesa najrade bi ga izudarala.. [:frustriran]
2015 06 14
Sve mi odnesi opali ga po dzepu glavi onoj stvari Udaraj i ne staj. Drukcije ni ne vide.
2015 06 14
A on još ne zna da si ti saznala za prevaru.
2015 06 14
Neee on nema pojma da ja sve znam, da znam da je u isto vrijeme spavo i samnom i s njom, da znam da svaki put kada mi je reko da je s deckima da je bio s njom, znam da ju je i doma doveo da nitko ne sazna od njegovih, znam i da kada je iso radi posla jedan dan na more da je ona bila s njim.. ma sve sam saznala a on nema pojma ..
2015 06 14
Uf, samo otiđi po namještaj i nek on nabavi novi za buducu. A to dođi sa novim frajerom. [:smije]
2015 06 14
Kako si uspjela,svaka ti čast.Opali ga di god možeš, neka zna da se sa tobom ne može zajebavat.
2015 06 14
A eto samo jedna osoba je znala bas sve sto je on radio i ta osoba mi je rekla jer ne zeli vise dopustiti da radi budalu od mene i da me jos vise povrijedi, kada sam slusala sta je ovaj moj decko sve radio meni iza leda samo sam plakala i nisam mogla doc k sebi a njemu svaka cast sto mi je rekao sve to i sto napokon znam istinu,.. to su znali taj njegov bratic/rodak sta vec xD koj mi je to sve reko i par njegovih prijatelja koji su sutjeli ko piiiic*e
2015 06 14
Slažem se s kontesom89 [:smije] , ne drami i ne radi scene, nađi sljedećeg, najavi dolazak i pokupi stvari. Ako te što pita, reci da mu je mali.
2015 06 14
Mora biti da si još zatalebana u njega kada nisi ništa osjetila [:sokiran] ...žene obično imaju šesto čulo za to..
2015 06 14
Ma mislila sam samo pokupit svoje stvari, njegovoj mami rec da mi je jakooo drago sto sam ju upoznala (zena me voli jako i ja nju [:zaljubljen] ) i da njoj vratim neke sitnice koje su kod mene a njemu samo da kazem da znam cijelu istinu i damu zelim svuuu srecu ovog svijeta a da neka se meni vise nikada ne obrati.. Jer nakon svega sto smo prosli zajedno nemogu jos doc k sebi da mi je to napravio, da je takva seljacina!!
2015 06 14
Ovako, imaj svoje dostojanstvo prije svega. Udaraju se seljaci, to ne bi napravila na tvom mjestu ispast ces ocajnica, a pretpostavljam da to ne želiš. Lijepo pokupi svoje stvari, otidi bez pozdrava. Šutnja najviše boli. Nemoj sa njim uopće raspravljati draga. Tesko je, ali sad ti dolazi ljeto, preživjeti ces. Bolje sama nego s budalom vjeruj mi. Puno sreće i javi sto je bilo.. [:poljubac]
2015 06 14
Da volim ga jako i stalo mi je do njega , imala sam neki osjecaj ali mislila sam da je to nemoguce i piitala sam ga da li ima drugu i kleo mi se da nema da samo mene voli itd. I bas sam ga za tuu zenu pitala on je rekao da nikada nebi imao nista s njom... ja inace imam 22 god, on 23 a ona 32 i cula sam kao da je ona prekinula zaruke radi MOG decka (uskoro bivseg)
2015 06 14
Slažem se sa @LuxuryFashion- šutnja najviše boli. [:smijesi] A to će se njima vratiti stostruko.. možda ne tako brzo, ali hoće. Glavu gore i neka je sad pokazao svoje pravo lice a ne za koju godinu dok ste u braku i sa nekoliko djece..
2015 06 14
1 2 3 4 5 ... 8