Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Zdravlje /

Bolesti /

ginekološki test - pomoć

Curke, trebam pomoć. Prije godinu dana sam prvi put bila kod ginekologa. Tada mi je napravila papa test i izvadila krv da vidi mogu li počet pit pilule. Od pregleda jedino papa test! Kad mi je davala recept za pilule rekla je da se javim za 6mj ako bude nekih problema, a ako ne bude, za godinu dana. Sad ju nazovem jer je prošlo godinu dana i opet me pita da mi radi papa test. Ja bi da mi napravi još neke testove ako ima uopće??? ne znam?? ili preglede da budem sigurna da je sve u redu kad tražim po netu izbacuje svakakve testove za ovo, ono, klamidiju i ne znam sta jos. pomagajte, nemam koga pitat. [:vrti]
2015 10 13
papa je ono što se radi standardno, neki ginekolozi rade još hrpu testova pod normalno neki ne, probaj tražiti?
2015 10 13
Ukoliko imaš nekih poteškoća objasni joj to i napravit će ti vaginalne briseve na razne bakterije. Ukoliko nemaš,standardni pregled i redoviti godišnji Papa.
2015 10 13
Ako se otkrije bilo što u papa testu onda ideš na daljnja testiranja
2015 10 13
hvala [:poljubac] [:poljubac]
2015 10 13
za tablete ti je trebala osim stanja krvi (jetrene proble, kolesterol i dr.) trebala napraviti hormonalni status. jer ako su hormoni ok, nema potrebe za tabletama... osim ako si ih trazila kao kontracepciju. onda nisu sa medicniske strane propisane nego na tvoj zahtjev. u tom slucaju se prati kako djeluju na jetru i jesu li ostali parametri u krvi ok ... sada posto imas umjetnih hormona u krvi nema smisla radti hormonalni nalaz... ali ja recimo obavezno provjeravam krv svakih 6 mj... ne ono ako je ok ili nije... OBAVEZNO a u papa testu moze pronaci neke gljivice, bakterije ili abnormalne stanice, infekcije itd. po meni papa nema veze sa tabletama (kontracepcijskim jel)
2015 10 13
hvala puno [:smijesi]
2015 10 13
hvala puno [:smijesi]
2015 10 13