Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

trudnoća i 1 pregled

dakle cure... već sam pisala da sam saznala da sam trudna, bar nešto, roditelji su super privatili novu vijest.. nego... zadnju menstruaciju sam imala 19-27.8, a da sam trudna saznala sam 16.9. preko testa.. zvala sam ginekologa koji me naručio na pregled tek 24.10., jel vam se ne čini to malo kasno? ja sam jaaako umorna, probada me u jajnicima, želudac me konstantno boli... sva sam za ništa, a ne znam kako ću dočekati taj 24... [:place] [:place] ne želim nikome ništa govoriti dok ne budem sigurna da je sve u redu, tako da još ni jedna moja prijateljica, nitko ništa ne zna osim naših roditelja.. najrađe bi izašla na ulicu i vikala tako da svi znaju i svima se pohvalila, a opet mislim da je prerano, a i nisam bila na ni jednom pregledu još..
2014 10 01
mislim glupo pitanje,jesi rekla da si trudnica kad si se naručivala,po meni je malo dugo [:sokiran]
2014 10 01
Draga još je rano....ništa se još ne vidi na UZV- u. Vjerojatno se tek vidi da je zadebljano i da se nešto događa ali sam plod ( u mm) ne.....a i zašto da te čačka sad vaginalno kad se nije ni uhvatilo kako spada. Ja sam prvu trudnoću tako....a drugu sam se tek prijavila kad sam bila trudna 2 mjeseca jer me gledajući vaginalno s prvom malo raskrvarila....sreća sve o.k. Tako da je bolje da malo pričekaš....i da čestitam od srca, najljepše kada se žena osjeća je trudnoća a ne možeš ni zamisliti da nekoga i nešto možeš voljeti koliko se voli dijete !!
2014 10 01
O znaaaaam :) Nije uvijek oni tako "kasnije" naruče da se može "fino" vidjeti na uzv ( budimo iskreni dosta njih i ne zna na Uzv gledati),ništa se ne sekiraj sve je to normalno, ja sam imala bolove mislila sve ću dobit nisam ni znala još kad nu :))) Relativno su normalni ti bolovi što zbog što se malo biće smješta i sami time maternica se širi,bit će toga još ,mislim na simptome [:hihot]
2014 10 01
jesam, rekla sam joj (sestri od ginekologa)! jedino njezino pitanje je bilo, dal planiram zadržati trudnoću, odgovorila sam da planiram! kaže ona meni, ok, vidimo se onda 24.10. u toliko sati, hvala, doviđenja, i poklopila..
2014 10 01
nista cudno... i od brata sestru su narucili mjesec i po dana kasnije....a isto je saznala preko kućnog testa da je trudna [:vrti] ....nista cudno za nase doktore i nase zdravstvo.... a ako ides kod privatnika, ulatrzvuk i pregled, odmah 500kn [:boji]
2014 10 01
P.s. i meni je trudnoća trajala godinama,i htjela sam svakog na cesti zaustavit da mu kažem kako sam trudna [:smije] [:smije] ,ali u stvarnosti sve to brzo prođe evo pišulji još malo 1.rođendan [:zaljubljen]
2014 10 01
Odi drugom ginekologu, ako te taj neće primiti sada, kad ti bude po izračunu 7. ili 8. tjedan, da se moze potvrditi trudnoca (da je u maternici i da srce kuca). Ja sam išla sa 6 i potvrđeno je tada, ali možeš i kasnije. Ne brini se, neće nikud pobjeći, a ako si nestrpljiva, idi privatno da se riješiš muke. Sretno :)
2014 10 01
Ja sam bila trudna 7 tt kad sam bila na prvom pregledu... Da dođes prerano,naručio bi te opet za 10 dana tak da ti dodje na isto :) i čestitam :)
2014 10 01
ako se dobro osječaš nemoj paničariti ako ne miruj to ti jedino mogu savjetovati
2014 10 01
hvala na čestitkama!! [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2014 10 01
Ja sam imala 06.08 z.m danas idem na treći pregled,prije tri tjedna se sve vidilo i kucalo je srce [:zaljubljen] Nažalost kod mene se radilo o hematomu koji je prokrvario pa sam zato morala ćešće ,nisam ni ja za to da se previše čačka odmah u početku.
2014 10 01
Zbog termina te i pitala želiš li nastaviti ili prekinuti trudnoću. Da si rekla da želiš prekinuti ili si neodlučna, ranije bi te naručila. No ovo ti nije kasno za prvi pregled. Sretno i sve najbolje želim! [:zaljubljen]
2014 10 01
Brzo će to,a onda kad kreneš po tim pregledima non stop sjetit ćeš ovog [:hihot] uživaj ,sretno [:poljubac] [:ljut]
2014 10 01
Ovaj ljuti smajlić je trebao biti poslije pregleda a ne na kraju [:smije] [:smije]
2014 10 01
1 2