Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Kvržica na vratu

Već tjedan dana imam kvržicu sa lijeve strane vrata i na dodir me malo boli. Prvo sam mislila da je potkožni prišt, ali ništa ne izbija na površinu tako da ne vjerujem da je to.. Jel se netko možda susretao s nečim takvim? Šta bi to moglo biti? [:tuzan] Početkom tjedna sljedećeg idem kod doktora..., al eto ako se netko susretao s tim neka podijeli iskustva.. :)
2015 05 05
Limfni čvor je upaljen, znak vrlo čest da se dogadja neki upalni proces u tijelu. Btw ja sam imala sa desne strane vrata i primjetila sam ga tokom češljanja na kraju sam imala mononukleozu.
2015 05 05
Natekao limfni čvor, vrat i mjesta okolo su ih puna, meni se takvo što dogodi par puta godišnje, i samo od sebe splasne, nekad mu treba 2-3 dana, nekad traje i po 2 tjedna.. Svakako odi kod doktora ali vjerujem kako nema razloga za brigu. Držim fige [:poljubac]
2015 05 05
Imam ja to već 10godina, i nije to nikaj strašnoga. . [:zaljubljen]
2015 05 05
Ja imam 34godine sada, angine sam vadila jaaako rano jer su mi uzasno smetale!!! I odtada imam sa obje strane po jednu,desna je malo veç od lijeve! Bila san na ultrazvuk davno ima 10god i sve bilo ok, one su i dalje tu! [:smijesi] Nevjerujem da je ista opasno, vjerou reakcija na neku upalicu...iskontroliraj i krv, i ona ce ti odma pokazat ako je sta?!!
2015 05 05
mislim da bi trebala otići liječniku, jer oni odmah ivade krv u ordinaciji i liječnik će javiti jel trebaš na dodatne pretrage, nemoj shvatiti bezazleno ....moja je sestrična imala mononukleozu [:vrti]
2015 05 05
Nebih te htjela plasiti..ali moj brat je trenutacno na kemoterapijama jer je od kvrzice na kraju ispalo da boluje od Hodgkins Lymphoma....zatrazi biopsiju!!! Mozda nije nista ali treba biti oprezan.. Moj brat je prvi puta isao zbog toga kod doktora lani u Njemackoj, ovaj mu rekao da nije nista i dao mu antibiotik...moj brat dosao opet ovaj mu izvadio krv i poslao ga opet doma... Brat je proveo pola godine u njemackoj i kada je lani u desetom mj dosao nazad u Hr otisao opet kod doktora..ovi mu odmah uradili biopsiju a poslije kvrzicu izvadili i poslali u ZG na ispitivanje..diagnosticiran je stadij 2B.. Da ga je ovaj u njemackoj poslao na biopsiju mozda bi bio stadij 2A...ovako mora primati 12 chemo... Mi smo svi mislili da je samo neka upala.. A na kraju evo .... Treba biti oprezan....( inace opasnije je ako je kvrzica vise prema dolje, kljucna kost , nego one gore na vratu) ...stvarno te ne zelim uplasiti zato bolje insistiraj kod biopsije... Sve naj naj i pozdrave saljem !
2015 05 22