Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se
Početak FAQ Sigurnost Što znači "korisnik je blokiran"?

Što znači "korisnik je blokiran"?

Ako je takav tekst postavljen na profil člana, to znači da se on ne ponaša sukladno pravilima i ista je prekršio (koristio je krive slike, nije poslao stvari kupcu, izražavao se neprimjereno u komunikaciji sa drugima itd.). Takvi članovi više ne mogu biti aktivni u zajednici. Oni ne mogu stavljati nove oglase niti mogu ostavljati povratne informacije, no još uvijek mogu odgovarati na poruke kako bi završili sve transakcije u tijeku.