Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

PAŽNJAAAA !!! PREVARA ILI NESPORAZUM ?

Pa onda mi stvarno nije jasno zbog cega se neki cude zasto se ona spominje ili hmmmm mozda njih par prodaju iste stvari, il se tolko istih ima na lageru....tu nesto smrducka [:smijesi]
2013 03 27
kod mene je procedura gadna u pošti jer je bilo takvih slučajeva da su drugi uzimali pošiljke i ne bi ih davali osobama koje ih očekuju pa poučeni iskustvom sada ne daju bez dokumenata,ali nemojte dizati paniku ako postoji zapisnik gdje je otišao paket,možda je napisala krivu adresu ako je slala više paketa ili je zaista netko podigao ili...pričekajte dok se jave iz pošte i objasne gdje je paket i je li uopće poslan,neka ti pošalje original potvrdu o slanju...
2013 03 27
bila je nedavno tema o toj katarina19991 i cijeli se forum sletio na jednu curu branivši tu katarinu. tako da nemam pojma. očito je skupila povratnih pa aj malo će smuljat sad pa opet poštena bit .. kako god, prevarila te očito! i ja sam viđala nekoliko njenih stvari na drugim profilima sa povratnim pozitivnim info.
2013 03 28
Potvrdu koju Vam je poslala u inbox koja glasi na Vaše ime ,na njoj piše da je težina tog paketa 270grama ? Tenisice bi sigurno trebale biti teže...
2013 03 28
smrdi smrdi....stvarno mi nije u interesu nikoga ocrnit ali nesto ne stima Amaly31 sve sam to napravila imam i potvrdu ali objasnila sam vec gore tenisice ne mogu imat 271 gram kako pise na potvrdi....moja adresa je u Zagrebu a ne tamo gdje je paket zavrsio navodno ;)
2013 03 28
ne znam kako može udarit žig pošte,ili ga ima doma ili joj netko radi tamo ili je morala brisati podatke korektorom i dodavati nove,nema smisla to s tom potvrdom,a očito je adresa kriva jer se zbunila...ne znam zaista kako je tako nešto moguće izvesti...
2013 03 28
Lolita, Nela hvala na pomoci...eto da je sve proteklo u redu ja bih sad vec bila u tim tenisicama medjutim nisam :(
2013 03 28
Nema na čemu ....da je bar pomoglo ...Nadam se da će se sve riješiti u vašu korist naravno .... Žalosno je sve to ...čega se samo dosjete ... [:place]
2013 03 28
moguce je u photoshopu prepravit potvrdu....samo onaj dio gdje je ime i prezime i adresa primatelja ;)
2013 03 28
a i mislim koja budala uzme paket oslovljen na tuđe ime ? pa to stvarno ima pokvarenih ljudi, i za kunu bi se potukli.!!
2013 03 28
ok hvala vam na informacijama :) ali mislim da tenisice necu vidjet hmmm
2013 03 28
ček,ček,evo lolita 19 dobro kaže,jedna je cura dobro bila popljuvana ovdje jer se usudila protiv ove katarine nešto reć....a svi su zaboravili još i ovaj događaj [:hihot] Naime dotična katarina19991 je prodala mob. izvjesnoj sandriježić koja kao živi u Slavonskim brodu,zatim je ta ista sandraježić prodala taj isti mob, jednoj jeleni tu sa krpica(sad ne sjećam se koji je nick točno).Ali problem se dogodio kad je sandraježić dala jeleni broj računa od katarine19991,jelena je uplatila ne sumljajući ništa,i kad je trebala dobit mob. nema ga.I onda je otkrila da je uplatila toj katarini a da adresa u Slavonskom brodu ne postoji,a vjerojatno ni ta sandraježić ne postoji.A ova katarina tvrdi da je sve mob slala na tu adresu gdje živi neka bakica koja nema pojma što se događa.A ljudi moji što se tu sve događa,nemate pojma [:hihot]
2013 03 28
Lolita stvar je u tome da meni paket uopce nije poslan izgleda,,,,nego je poslano drugoj curi ono sta je narucila a ja sam izvisila jer je njeno ime na potvrdi obrisala i tek nakon slanja napisala moje pa je ispalo kao da je i meni poslala :)
2013 03 28
istina kleopatra, sjećam se i ja te priče. katarina je očito muljatorica žešća. zanima me kako je uspjela nakupiti te pozitivne komentare!!
2013 03 28
auuuuu Kleopatra znaci ocito smrdi taj profil nisam se prevarila ?
2013 03 28