Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Problem s učitavanjem artikala

Dobar dan, Već danima pokušavam učitati nove artikle za prodaju, ali ne prolazi. Pokušala sam i smanjiti slike. Koristim Safari pretraživač na kojem imam staru verziju krpica. Na Firefoxu sam prebacila na novu verziju krpica, ali ne mogu se ulogirati jer ne znam ni log in ime, ni lozinku. Na Safariju sam imala pokrenut onaj autochain tako da je on zapamtio loziniku. Uopće ne znam što da radim. Hvala unaprijed!
2015 12 29
Javi se adminu u inbox za šifru, valjda može pomoć.. Odmoć neće. Ja sam na Chromeu al doduše ne prodajem ništa pa nisam ni učitavala artikle u zadnje vrijeme.
2015 12 29
I meni ucitavanje a posebice uređivanje oglasa steka. Od kako je nova stranica svaki artikl ako zelim nesto promijenit u oglasu moram po 3X uredjivati :( jako lose..
2015 12 30
Kod novog dizajna treba sve one kućice popuniti. Apdejtala sam jučer oglas sa lakovima za nokte i ne bi me pustilo dalje dok nisam upisala materijal. Kakav mrtvi materijal kod lakova za nokte? -.- Sad mi piše tu "isuse" i samo čekam da osvane na biserima :D
2015 12 30
Bez logiranja,naravno,ne možeš ništa. Ja sam na staroj,ali prebacim se na novu kad hoću dodati artikal. Na staroj više to ni ne pokušavam jer je katastrofa. Jedan dan bi dodala artikal bez problema pa 5 dana nikako.Više to ni ne pokušavam na staroj. Na novoj verziji ide kao podmazano.
2015 12 30
> Mattea7: > I meni ucitavanje a posebice uređivanje oglasa steka. Od kako je nova stranica svaki artikl ako zelim nesto promijenit u oglasu moram po 3X uredjivati :( jako lose.. Slazem se. Vise mi se svidao prethodni dizajn :^
2015 12 30
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija