Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Način kontaktiranja korisnica na slovenskim / srpskim Mojim krpicama

Znate li postoji li mogućnost kontaktiranja korisnica na npr. slovenskim krpicama preko hrvatskih (npr. ako želim kupiti neku stvar od cure iz Ljubljane) ili se moram registrirati i na slovenskim i imati profil koji neću koristiti te u registraciji odabrati neki grad u Sloveniji tj. lagati? Je li netko već kupovao na slovenskim/ srpskim krpicama i kako? Hvala
2016 01 03
e ovo drugo! moraš tamo napraviti profil i odabrati grad prema želji
2016 01 03
Bez obzira na isti dizajn i koncept, to su dvije stranice, tako da ne vjerujem da se možeš ulogirati tu i preseliti kratko na slovenske krpice. Jesi probala preko fejsa? Izaberi neko selo na granici, u opis napiši da si iz HR. Ima toga i na ovim krpicama, novi profili iz susjednih država.
2016 01 03
Ja sam otvorila profil na slovenskim krpicama,i imala suradnju,ali poštarina je prevelika tako da ako nemaš nekog uz granicu da ti preuzme ili pošalje ne isplati se kupovati.
2016 01 04
Ja sam iz Slovenije pa sam tu otvorila Profil,jer imam zanimanje za moje stvari koje jih šivam i na Hrvatskoj, Samo sam morala napisat grad iz Hrvatske ,i poslje napisala u Profilu da sam iz Slovenije.
2016 01 04
Hvala na odgovorima. Moram priznati da je ipak malo blesavo što barem ne postoji mogućnost odabira druge države u izborniku gradova nego apriori moraš lagati :(
2016 01 04
Ja sam htjela pitati jeste li imali kakvu suradnju s curama iz Slovenije? Meni se jedna javila za kupovinu kutijice, no strah me da bi poštarina bila preogromna, a težina paketa je zaista mala... Ako netko ima iskustvo bila bih mu zahvalna :D!
2016 01 05