Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

diners pitanje :)

pozdrav cure, napravila sam narudzbu u jednom webshopu i pise mi status *sredstva rezervirana*. placala sam dinersom. ono sto me zanim znaci li to da ce sredstva biti skinuta i da ih ima na kartici? ili da ce tek pokusat naplatit pa ce vidjet da li imam raspoloziva sredstva na kartici? pitam jer sam vec luda ovaj mjesec od dinersa, imaju nadogradnje u sistemu i uopce neznam koliko i dal imam limita, i oni ni sami neznaju dal su korisnicima oslobodili mjesecni limit ili ne, zvala sam ih, ne mogu nista vidjeti do 31.1. dok im sustav skroz ne proradi.
2016 01 09
Sredstva su rezervirana znači da je tvoj raspoloživi iznos po računu umanjen, tj. znači biti će skinuta i ima ih na kartici , ali će bit skinuta nakon što se kupnja isprocesira.
2016 01 09
super, hvala ti puno na pomoci, nije mi se nikad desilo da mi tako piše prilikom kupnje, pa nisam znala :)
2016 01 09
Ako ništa, pošalji mail na webshop gdje si kupovala. meni se to zna desit sa pbzom...
2016 01 09
nazvat cu ih malo kasnije, al mislim da je to normalno, posto je pretplata za mob u pitanju i placanje uredaja dinersom, pa vj ne zele povuci sredstva s kartice dok ne obrade sve podatke i narudzbu.
2016 01 09
:) nema na čemu u svakom slučaju
2016 01 09
U većini banka sada se provodi novi sistem rezervacije novca prilikom plaćanja. Znači ne skinu ti ga odmah nego tek drugi dan što je po meni glupo jer onda misliš da imaš novca a na kraju ispada da si 500kn u minusu hahahahha
2016 01 11
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija