Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Elfs webshop krpice

Pozdrav cure, vidim da Elfs ima webshop, trenutno je snizenje, imam par svatova pa sam si mislila nesto narucit. Cijene im bas nisu male, pa me zanima ako je koja kupovala, kak ste zadovoljne kvalitetom i dal se uopce isplati dati malo vise novaca za suknju i topic ili tak nest? I kakve su im velicine? Ja nosim 40, vidim da imaju S, M,L? Hvala puno unaprijed :)
2016 01 31
Imam puno stvari od Elfsa, uzmi si broj veće, sve su radili kao za Kineze. Majice su super kvalitete, trenirke isto..jedino eto, ne znam, nemaju više tako lijepe stvari kao prije niti su unikatne, to sve možeš naći u prosječnom dućanu. Niš spešl. Ali ako te veseli, go for it!
2016 01 31
Hvala ti :) razmislit cu jos, vidjet cu, bojim se da mi ni velicine nece odgovarat, jer mi po mjerama treba broj 42, a to ni nemaju, ono sto mi se svidja. Bojim se da bi mi moj broj 40 bio premalen, ako narucim. Hvala ti 😘
2016 01 31
Ja nosim inače standardni S i kupujem sve S kod njih. I badić i majice i haljine. Moja sestrična nosi standardni M inače i kod njih uzima sve M. Ne znam baš jel potrebno uzimati veličinu više. Ljudi se razbacuju tim savjetima koji recimo po meni nemaju nikakve logike. Netko ima veće grudi, netko manje, nekome sve ide u stomak, itd, itd. Zato treba svatko sam po sebi procijeniti.
2016 02 03