Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

POMOĆ..PROMOCIJA ARTIKLA

Znači...otišla sam na promociju artikla..platila, stigao mi kod...i to je to...nemam pojma kako da stavim artikl ...Kada idem na svoj profil..npr neki artikl uopće nemam opciju promoviraj...Da li netko može pomoći.. Lp,
2016 02 02
Potrebno je otići na usluge i odabrati promociju, koji artikl i koji dan želiš da bude promoviran, a potom to platiš iz novčanika. potom odeš na svoj profil, postavke i sa desne strane imaš kategorije gdje bi trebalo pisati i moje usluge. Klinkeš na to i ponudi ti se opcija koji artikl želiš promovirati (potrebno je još izabrati taj artikl).
2016 02 02
Ja otišla na promociju, odabrala koju kategoriju želim ( to je bilo ponuđeno) zatim platila sa mobitelom i došao mi kod za plačanje. . Na postavkama moje usluge piše da nemam ništa plaćeno i ponovo mi nudi povratak na promociju i opet da platim! Zato sam zbunjena!
2016 02 02
Probaj opet. Znači nadopunila si novčanik, sad imaš taj iznos u novčaniku koji si kupila pomoću tog koda koji si dobila? Onda odeš opet na uslugu gdje ti se nude kategorije za vip članstvo, posebni artikli i promovirani artikli. Odabereš od toga što želiš i koliko želiš. Izabereš metodu plaćanja - novčanik i klikneš plati. iznos u novčaniku bi ti trebao biti umanjen za taj iznos koliko si platila određenu uslugu. Potom odeš na svoj profil i klikneš na postavke. Sa desne strane odabereš moje usluge i kada klikneš na to pojavit će ti se opcija za odabir artikla kojeg želiš promovirati (ako si kupila tu opciju).
2016 02 02
Onaj dan kada si odabrala da će biti istaknut - tada će biti istaknut u kategoriji na krpicama pod kozmetikom. Ne ide odmah postupak da čim platiš uslugu - isti tren bude istaknut, već kada si ga odabrala. A za danas ti nije mogla biti ponuđena opcija, jer dan već traje. A kada odeš na moje usluge možeš provjeravati koji artikl si izabrala da bude aktivan. Čak i dok ne dođe dna njegove objave možeš i promijeniti i umjesto parfema staviti nešto drugo.
2016 02 02
Ok, sad sam skužila..stavila sam datum 05,02 za jedan artikl pa me zanima da li će biti uspješno.. Puno ti hvala na pomoći!!!
2016 02 02
Ništa, samo gdje ti je nestao odgovor odprije? Iznad mog prethodnog posta, hehe. No nema veze. Bitno da si uspjela.
2016 02 02
Kontala nešto promijeniti pa greškom obrisala. Hvala još jednom!!!
2016 02 02
Imam pitanje, zašto mi ne želi aktivirati uslugu promovirani artikli?? Jel možda zbog toga što imam aktivirano uslugu VIP??
2016 02 04
Pozdrav, ja sam nadoplatila novčanik ali nikako ne mogu otvoriti Odaberi datum kad se odlučim za kategoriju,znači niti staviti artikl u promociju???
2016 02 06
pozdrav.ja sam takoder nadoplatila novcanik i idem izabrati kategoriju odjeca i izaberite datum a uopce mi ne prikazuje datum ...a prije bi pokazalo cijei mjesec pa bi mogli unaprjed izabrati datum...na obucu i sve moze a na odjecu nikako?:/
2016 02 06
Kad platiš 3 kn za promociju artikla da li to bude jedan ili dva dana...za tri kune?
2016 02 12
> IvanaRzG: > Pozdrav, ja sam nadoplatila novčanik ali nikako ne mogu otvoriti Odaberi datum kad se odlučim za kategoriju,znači niti staviti artikl u promociju??? Ni ja ne mogu otvoriti datum
2016 02 18