Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

kako vratiti izbrisani oglas?

Kako vratiti izbrisani oglas? Situacija je sljedeća-prije par dana izbrisala sam oglas jer sam prodala sako. Neka njeznozuta boja, a sad cura koja ga je kupila tvrdi da je ona htjela bijeli, da je u oglasu pisalo da je bijeli, a to sigurno nije. Nije mi postavila nijedno pitanje vezano uz boju ni mjere. Je li moguce vratiti taj oglas da dokazem da mi nije cilj nikog prevariti? Hvala!
2016 02 15
Googlaj..moje krpice hr pa tocno naziv oglasa..zna ostati u nekoj memoriji
2016 02 15
Inace NEK ti to bude škola ..oglas se označi prodano dok cura ne javi da je dobila..zato to tome i sluzi Ja čak znam screenshotati sebi u mob i nakon toga..jer zna sustav i sam obrisati nakon sto označiš prodano-Men se dogodilo
2016 02 15
I ja ne brišem oglase dok cure ne dobiju robu i ne jave mi da je to u redu i da odgovara, čula sam sto puta iste ovakve stvari nije ista boja, nije dobar broj i sl.
2016 02 15
> LJILJKANA: > I ja ne brišem oglase dok cure ne dobiju robu i ne jave mi da je to u redu i da odgovara, čula sam sto puta iste ovakve stvari nije ista boja, nije dobar broj i sl. Od 4. stranice svog ormara pa prema kraju (16!!) napokon uredi oglase, odnosno, sredi tagove. x-) Jednostavno je, ako su hlače Mango, onda su Mango, nisu Zara, Sisley, Naf Naf, Benetton. i Mango. Molim te, napokon!
2016 02 15
Nadam se da je taj..pa pise svijetložuti u tagovima
2016 02 15
Kako se njoj ukazao bijeli, misteriozno je, ima pravo smisnamala, piše u tagovima da je svjetložuti. Cura nije pažljivo čitala, pa ako nije bezobrazna i ustraje kod toga da je pisalo da je bijeli, a nije pisalo, najbolje se dogovoriti, svakome se može desiti previd.
2016 02 16
Da, taj je!!! Nisam stigla prije odgovoriti... ispalo je kao da sam ju prevarila, kao - što je sad to??? Neka lijepo odmah objasnim... da sam u oglasu jasno napisala da je bijeli... to mi smeta, kad nekom očito ne odgovara kupljeno, a kupi bez ikakvih pitanja, i još je bio dogovor oko cijene za novu stvar s etiketom nakon što se nismo dogovorile za zamjenu (jer mi nisu odgovarale veličine), tako da mislim da nije u pitanju boja već premali sako pa sad proba, možda joj uspije. Da je drugačiji ton, možda bi se i dogovorile... Lijepo piše na profilu NA SVA PITANJA RADO ĆEMO ODGOVORITI...
2016 02 16
Uostalom, više se ne javlja tako da se valjda pomirila s tim da je u krivu... ovo mi je prvi takav slučaj, a do sad sam dosta prodavala pa se čovjek opusti, a i ne vjeruje da je netko spreman tako lagati... eto, hvala svima!
2016 02 16
Vidi se i na slici da je žute boje a ne bijele. Lijepo curi objasni, vjerujem da će se sve riješiti. :)
2016 02 16
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija