Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Zadnja prijava korisnika

Pozdrav, zanima me da li svima pise uvijek da se navodno korisnik prijavio prije par sekundi ili minuta? Jer ja kome kod pogledam, tj kod ovih korisnica s kojima trenutno surađujem, piše da su se prijavile prije koju minutu.. Jel to nesto ne valja ili? Naime korisnici (s dosta povratnih) sam jucer uplatila, i od nje jos nista odgovora..a pise da se prijavila, tako cijeli dan.. Isto tako korisnici s kojom sam radila zamjenu, poslala sam joj ujutro por sto je s mojim paketom, da li je poslala, takoder nema odg, a navodno je bila prijavljena prije koju minutu..
2016 02 16
Bez brige, i nama drugima tako piše!
2016 02 16
Moja pretpostavka je da to piše zato sto se nije regularno odjavila nego samo ugasila prozor. Od novog kvazidizajna se uredno to događa... ne pouzdajem se u to što piše.
2016 02 16
Kaže adminka da se to pojavljuje kad osoba dođe na stranicu, pročitat temu recimo neku, a ne ulogira se. Što sa 100%-tnom sigurnošću tvrdim da nije ili je krivo napravljeno. Par puta sam već isprobavala. Odem spavat navečer, ujutro se probudim, ni ne upalim svoj laptop i odem na mamin preko kojeg nitko nikada nije išao na krpice- na profilu mi piše da sam bila ulogirana pred par sekundi. Osim ako se ta aktivnost gleda kao kad nam netko drugi klikne na profil, artikl, povratne...onda već ima smisla, ali to bi znači da nam je stalno svima netko na profilu :D A žale se cure da ne ide prodaja, cccc...
2016 02 16
Admin2nd je objasnila...da se na novom dizajnu prikazuje aktivnost istog korisnika...ne mora biti prijavljen...ali na profilu prikazuje kada je zapravo bio aktivan na stranici! Znaci sada imamo stalkersku stranicu..:) Da...Sara...i ja mislim da nije bas tako...prije mi se cini neki bug.. A tehnicar veze nema..
2016 02 16
Oo svastaa :/ Hvala vam cure na odg :)
2016 02 16
> SaraKedavra: > Kaže adminka da se to pojavljuje kad osoba dođe na stranicu, pročitat temu recimo neku, a ne ulogira se. Lako za adminku što to kaže jer nije tehnički potkovana, a kad to kaže neki programer... mogu samo zakolutat očima ,:)
2016 02 16
Stranica radi ka da smo u prahistoriji...ali je toliko pametna da bas zna, da sam ja izlogirana kliknula nesto na stranici... Tehnicari su objasnili...a ne znaju ni oni sto...a ne znaju kladim se, ni o cemu se tocno radi! Pa mi na temama nemamo posljednje stranice...a ovo napredno za poludit!
2016 02 16
stalno pise tak isto.
2016 02 16
Svima tako piše.
2016 02 17
Znači piše to onda točno ili krivo? I mene zbunjuje :D
2016 02 17
Ma krivo piše, loše je zamišljeno i još gore realizirano :D Ako se cura fakat dugo nije prijavljivala, pisat će datum, curama koje se redovno prijavljuju pišu sekunde x-)
2016 02 17
Ma cure ostavljaju negativne ako se ne odgovori brzo, svi dežuramo noćima po profilima :D Preko dana zaposlimo babu/ mamu/ tetku/ susjedu.
2016 02 18