Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

ISPRIČAVAM SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Duboko se ispričavam svim curama koje se smatraju prevarene s moje strane, cure stvarno oprostite, iz privatnih razloga nisam mogla prije se javiti, sutra vam saljem. Molim sve cure koje su mi poslale svoju robicu da se jave i posalju mi svoju adresu i sto da im posaljem! Hvala na razumijevanju i oprostite jos jednom [:tuzan]
2013 04 02
katastrofa!!
2013 04 02
[:sokiran] a di su ti nestali artikli, a pakete koje si davno poslala [:sokiran]
2013 04 02
Aha vidjela sam sada komentare, pa nisi trebala lagati curama da si poslala pakete, a nisi!
2013 04 02
koliko ja vidim ti si njih slagala da si im poslala pakete ? i sad ovdje pišeš nešto drugo. za mene je to prevara!!
2013 04 02
Pa i ja sam tako skužila, a ma može se ispričavati koliko hoće, vjerovatno su cure malo zaprijetile... Joj, jooj!
2013 04 02
i mene također zanima gdje su ti artikli [:znoji] muljažaa. nakon ovoga bi tražila novce nazad, paket mi više ne bi ni trebao!
2013 04 02
cure moje, reakcije su vam malo blesave. cura je mogla, kao i mnoge prije i poslije nje, ne javiti se više nikada i ne izlagati se ovakvim napadima, ali je smogla snage, hrabrosti i časti i javno se izložila i ispričala. Kapu dolje! imaš moje simpatije. pretpostavljam da ste sve vi koje ste graknule osobe bez grijeha....
2013 04 02
šta sad te cure imaju od njene isprike, koje su joj uplatile novac a nisu ništa dobile osim hrpe lažii. one su budale što su čekale na te pakete. ha da! super što podržavaš takve osobe! ja ovo shvaćam ozbiljno a ona očito ne. pokupila pare nije je bilo neko vrijeme i sad odjednom ona se ispričava, očito su povukle oštrije mjere!
2013 04 02
ma koje su to oštrije mjere mogle povući, molim te lijepo [:smije] ? tebi vjerovatno nije lako živjeti s tobom. mogla je pokupiti pare i nikada se ne javiti više. ali nije. i istina je, podržavam sve osobe koje su pogriješile, uvidjele da su pogriješile, pokajale se i mole za oprost. žalosno je što ti to ne razumiješ. super je da smo se svi nafarbali Uskršnjih jaja, išli na mise i pekli pince, ali smo odmah nakon toga prve bacile kamen....
2013 04 03
očito su joj zaprijetile, koje bi bile ? vidim kakva si osoba, ide odmah vrijeđanje. očito ti sama sa sobom imaš problema. vidim ja da je tebi do svađe. i da baš se pokajala, možeš misliti. ovo nije mjesto za kajanje, za moliti oprost i da bi uvidjeli svoje pogreške [:smije] [:smije] [:smije] . ovdje se posluje, ako su one pošteno platile njeno je da pošteno i pošalje!!!! jel tako na poslu, zajebeš neku bitnu stvar kod šefa, pa se pokaješ moliš za oprost i slično. ajd svašta! vidjela bi tebe na tom mjestu kako bi regirala da si prevarena!
2013 04 03
ja nisam vrijeđala,ali ti vrijeđaš. i do svađe je onome tko napada, a to si, curo, ti. termine tipa 'zajebeš' bilo bi bolje sačuvati za druga mjesta, prilike i ljude koji ti dozvoljavaju da se tako izražavaš. ja nemam problema ni sa sobom, ni sa drugima, i kad pogriješim, ispričam se, a ljudi prihvate ispriku i idemo dalje. no, tako nepristojna i bahata, ti sigurno imaš problema posvuda.
2013 04 04
baš nikakvih problema nemam. očito ni sama ne znaš što si prije ove poruke napisala [:smije] ovdje nije mjesto prevaranticama i to je to !
2013 04 04
slažem se. prevarantice treba iskorijeniti s ovih krpica. kakve isprike, ko napravi jednom tako nešto napravit će opet. stvarno ne mogu vjerovati gitadevi podržavaš tako nešto. [:ljut]
2013 04 04
e sad stvarno ne kužim je li to pitanje inteligencije, ili nečeg drugog - nisam rekla da podržavam prevarantice, nego da podržavam kajanje, priznavanje greške i oprost. ne znam, možda ipak postoji još koja vjernica ovdje......
2013 04 05
1 2