Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Događaji, koncerti, izložbe /

Velika Kladuša (plac, shopping) - pomoć

Pozdrav djevojke, planirala sam ovaj vikend ići u shopping u Veliku Kladušu (Bosna). Zbog kiše se i dalje dvoumim, no zanima me netko tko je već bio - ima li tamo ičega nedjeljom i isplati li se ići? Također, bilo bi super ako bi netko znao objasniti kako doći do samog placa nakon granice? xD
2016 03 12
Joj ja sam zadnji put bila prije nekih 10 godina, ako ne i više... I baš sam razmišljala da bi se valjalo zaletjeti do tamo... Pliz objavi doživljaje nakon posjeta :) Slobodno i koju sliku nabaci :D
2016 03 12
ja znam otići malo prošvrljat i zadovoljna uvijek dodem doma Da se nac dobrih stvari i na placu i u ducanima.. kvaliteta traperica je ok i imam ih puno sa placa, 80kn a vrijde kao i nase za 200.. imam i fejkova nesto sta je isto dobro i nosivo, grudnjaci 20kn a odlicni, gacice po 4-8 kn isto odlicne pamucne, čarape isto po 4 kn par jedino plac bas nije za majce i to oni tamo prodaju stil više njihovoj vjeri malo zatvorenije i običnije, za modernije majice kosulje i haljine se ne isplati na plac ici ali zato se u ducanima zna nac dosta lijepih.. Plac: ides samo ravno poslije granice moras proc pumpu i malo brdašce je. ispred voćarne skrenes lijevo vocarna je isto na lijevoj starni i bas je skretanje ispred voćarne.. nisam neka u objašnjavanju ali da pokusam :P ima i bingo i neki veliki kineski isto jeftine a dosta ddobre stvari. to dvoje jedno nasuprot drugog skrene se bas ispred ove pumpe desno i odmah si izmedu ta dva centra Nedjeljom nisam nikada isla pa ne znam kako je ali subotom je odlično, i utorkom ( njihova "subota") to je stvarno puno i tada se svasta moze naci evo nadams e da sam i tebi i mozda jos kome pomogla ako te jos sta zanima pitaj, sta god znam reci cu ti :D Vrijedi proći i pogledat sa nečim češ se sigurno vratiti doma :D i ne zaboravite se cijenkat uvijek se da spustiti ;)
2016 03 12
Bila sam jednom prije više godina, bilo mi je usput, s ciljem da si nabavim oblike za kolače kojih ovdje nema, u prvom redu za tulumbe. Bez problema sam ga našla, po stvarno povoljnoj cijeni. Stvarno ima svega i svačega, jako povoljno, ljudi jako ugodni, a kad sam obišla sve, lijepo sam zasjela uz stvarno dobre čevape i kavu iz fildžana na samoj placi i uživala...Ne znam kako je danas tamo, ali meni je odlazak ostao u jako lijepom sjećanju.
2016 03 12
pozz cure.. planiramo ici tamo ove subote, pa me zanima di je to točno jer ne mogu naci na karti?prva lijevo ulica je trnovačka pa onda ide druga ulica na lijevo i onda treča di je dallas namjestaj. je to ta treča ulica di je taj plac?
2017 02 22
> Anjcica: > pozz cure.. planiramo ici tamo ove subote, pa me zanima di je to točno jer ne mogu naci na karti?prva lijevo ulica je trnovačka pa onda ide druga ulica na lijevo i onda treča di je dallas namjestaj. je to ta treča ulica di je taj plac? Plac je preko puta Dallasa :)
2017 02 23
hvala ti :)
2017 02 23