Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Priznanje vozacke dozvole i ispisnica iz autoskole

Bok! Dali znate oce li mi priznati vozacku dozvolu ako polazem u Americi( tocnije Nevada) odnosno dali ce mi kad se vratim u Hrvatsku izdati Hrvatsku vozacku dozvolu (neki mi kazu da nece a neki da oce, zvala sam i mup oni kazu da ce priznati i dati internacionalnu a internacionalna traje samo 3 mjeseca sto znaci da bi ponovo trebala polagati). I cula sam vise puta da nekom nisu priznali americku dozvolu a u mupu mi govore drugacije. (I tamo bi polagala na mjenjac) Ako se zelim ispisati iz autoskole i ne upisati drugu dali dobijem bar neki povrat novca?
2016 04 05
Ispis iz autoškole ti je reguliran ugovorom s njima, to nema pravila, ali najčešće se rijetko vraćaju novci. Mooooožda neki postotak. Što se vozačke tiče, to ćeš nažalost na licu mjesta doznati.
2016 04 05
U US prvo dobijes learners permit, koja ti vazi nekih 6 mjeseci, međutim to nije ''prava vozačka'' i sumnjam da će ti priznati u hrv, bez dodatnih provjera i sl.
2016 04 08
Moji imaju autoškolu i nedavno se upisao gospodin kod nas koji je inače Amerikanac ali se zbog zaručnice preselio u Hrvatsku. Ima uredno američku dozvolu s kojom je vozio tamo valjda 20 godina i došao je u Hrvatsku i nisu mu priznali, tako da sad ispočetka ide polagati vozački jer kod nas to ne vrijedi.
2017 01 28