Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Zašto prodajete?

Drage moje :) Mene zanima zašto i što ovdje prodajete? :) Ja inače imam dva profila, jedan ovaj, sa sestrom, gdje prodajemo handmade stvari [:hihot] i drugi, gdje prodajem robu koja mi više jednostavno ne treba... Najčešći razlog prodaje te robe je taj što mi je ta ista roba ili mala ili velika ili sam ju obukla jednom prije 4 godine i od tada stoji i tako, a naravno uvjek mi je drago malo zaraditi ili zamijeniti za neku stvar koju ću rađe nositi :)
2013 04 04
pa isto tako....vjerovatno kod vechine ista stvar...jest da ne prodajem bog zna kaj :D ali recimo da imam u dzepu 300 kn koje nisam imala [:smije] i da si za neku jednokratnu priliku nadjem odjechu po minimalnim cijenama [:sramezljiv]
2013 04 04
LP,prvo prodajem odječu koja mi stoji da bi pomogla i nahranila kojeg peseka i macu lutalicu i one koje sam udomila kod kuce, a drugo kad mi se ukaže dobra razmjena da nešto imam drugacije u ormaru i trece da si povecam đeparac kad je prodaja dobra,a najviše radi onog prvog jer strašno volim životinje i teško mi je kad ih vidim na ulici gladne i izgubljene. [:ljut] [:tuzan]
2013 04 04
.. ja imam hrpetinu robe (nas smo 3 sestre, onda zamislite koliko tog svega ima) [:zaljubljen] a pola toga ne nosimo.. pa mic po mic stavljamo nešto u prodaju. kozmetiku vichy prodajem zato šta je dobijem (novu i nekorištenu), dosta tog ostavim sebi, a nešto stavim i na prodaju [:smijesi] novac mi treba za račune.. a ostatak (ako ostane, a slabo ostane) za mene da si kupim nešto - a već duuuugo si nisam NIŠTA kupila, ima barem 2 mjeseca da nisam ubola baš ništa [:zaljubljen]
2013 04 04
@rechnerica - svaka čast! Oborila si me s nogu (ako smijem biti na ti?!) [:smijesi]
2013 04 04
ja osobno skupljam novčeke za mačku [:sramezljiv]
2013 04 04
hmm, prodajem odjeću i opčenito stvari koje ne nosim ili mi ne koriste... [:smijesi] mene prije zanimaju pojedini oglasi tipa "preeedivna, prekrasna i najlijepša, savršena...itd. majica,košulja,tajice i slično [:hihot] .!! Eh da mi je nešto toliko savršeno,divno,krasno zar bi prodavala?
2013 04 04
Najveći razlog, jer kupujem ono što mi treba i što ne treba! I bitno je da kupim, a to što stoji u ormaru to je već manje bitno [:hihot] Joooj, ponekad sam ljuta sama na sebe, aaaliiii ŽENA SAM [:poljubac]
2013 04 04
@ rechnerica, ma volim vas samo tako [:poljubac] @Mia1975 zašto skupljaš novac kad su ulice i azili prepuni prekrasnih i ljubavi i doma željnih mačaka. ne kažem da je to nešto loše ali i u prihvatilištima ima rasnih životinja koje su ostavljene.
2013 04 04
:D Barbarella, al neki imaju robu koja im stvarno je prekrasna ali im ili loše stoji ili su se udebljali ili smršavili itd [:hihot] Mia, slažem se sa prugac, ima stvarno jako, ma previše životinja koje treba udomiti [:zaljubljen]
2013 04 04
ja prodajem što ne nosim a što je novo ili očuvano da pomognem prijateljici koja treba novce za medicinski aparat,za liječenje, pa ću njoj dat što skupim!
2013 04 04
da se rijesim viska u ormaru,onog sto mi je malo,veliko, ili vise ne nosim ili pak nikad ni nisam. prvo sam podijelila sve sto sam mogla,poznatima, nepoznatima, u dobrotvorne svrhe... ostatak je jos stajao neko vrijeme dok nisam otkrila ovu stranicu.. [:smijesi] vecinu stvari sam skupo platila a malo nosila,nikome ne odgovaraju a zao mi je baciti,tako da je ova stranica odlicna.ne prodajem iznosenu robu koju ni sama ne bih kupila i nosila. a osim toga uvijek je super zamijeniti ili zaraditi [:kesi]
2013 04 04