Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Trebam Vaše mišljenje

Pozdrav djevojke :) Iako sam ovdje član već neko vrijeme, nisam nikad pratila ove crne liste jer nisam još imala neugodnih iskustava...međutim, nedavno sam surađivala sa djevojkom NinaMiaa, i iako je komunikacija od samog početka bila ne baš na nivou na koji sam navikla, nakon što mi je uplatila novac ja sam joj poslala artikl - prioritetno ali ne preporučeno. Dosad sam uvijek tako slala i uvijek je sve uredno stizalo. Ona je prva koja tvrdi da joj paket nije stigao, i ok, znam da za sve postoji prvi put i moja je greška što nisam poslala preporučeno (ona nije ništa pitala, a ja sam postupila po automatizmu jer opet kažem, dosad nikad nisam imala problem sa prioritetnim slanjem); ali ono što meni izaziva sumnju je njena drskost i način komuniciranja od samog starta, prijetnja da će otvorit temu te busanje u prsa svojim drugim profilom "na kojem ima preko 230 poz.ocjena" - queenb - koji joj je BLOKIRAN....Na svaku njenu poruku ja sam odgovarala ljubazno i zamolila sam ju da pričekamo još 2-3 dana, jer možda paket još i stigne ona prvo ništa nije odgovarala 5-6 dana, i onda sam joj opet ja poslala poruku da pitam da li je možda u međuvremenu stigao a ona je odgovorila da joj se ne da više čekati i da joj vratim novac. Meni nije problem vratiti joj novac, neću propasti za 80kn, ali me zanimaju vaša mišljenja i eventualna iskustva sa ovom djevojkom (ili neki sličan slučaj) ... možda netko zna zašto je blokirana, ja opet ponavljam, nisam baš pratila crne liste dosad, a nemam vremena sad listati sve redom... Naravno da je moguće da paket nije stigao (iako sam taj dan, osim njenog poslala još 4 druga paketa i svi su uredno stigli), ali njen blokiran profil i takav način komunikacije mi ne ulijevaju povjerenje te sam pomislila da možda želi iskoristiti činjenicu da paket nije poslan preporučeno i pokušati iznuditi povrat novca.... Unaprijed hvala svima i nadam se da će se naći neka od vas da iznese svoje mišljenje i iskustvo ili eventualno neki sličan slučaj :)
2016 04 27
Mislim da je blokirana zbog preprodaje... Neka me isprave ako griješim.
2016 04 27
A znas i sama da si kriva jer nisi poslala preporuceno. Sad joj ne mozes nikako dokazati jel podigla ili nije, a ako je pa te laze za 80 kuna nek ide njoj na dusu. Karma is a bitch ;)
2016 04 27
A kolika je bila cijena artikla?
2016 04 27
pa kako se niste odmah dogovorile kakvo slanje će biti i koliko da uplati za to?
2016 04 27
Koliko ja znam za prioritetno ne dobivas nikakvu potvdu za slanje ono sa brojem za pracenje i sl pa ne mozes dokazati da si poslala bas njen paketic i bas njoj.. račun je vrsta dokaza ali ne predstavlja nista konkretno moze bit od bilo koje pošiljke koje si tada slala. Tako da uvijek salji preporuceno gdje imas dokaz o slanju, da si bas njoj poslala, a i vidis gdje se paket nalazi da li je preuzet.. ili se ogradi tako da kazes da ne odgovaras za nestanak paketa ako se salje prioritetno ili obično tj. šalješ se na njenu odgovornost U ovoj stuaciji ili se paketić stvarno izgubio ( ništa cudno ) ili cura malo mulja jer zna da nemas dokaza o slanju pa je mozda dobila i paket i zeli natrag novce U slučaju da se izgubio mozda se jednom vrati i tebi na tvoju adresu (ako si ju napisala na paketu) ali to se jako rijetko događa..
2016 04 27
Provjeri crnu listu sa podacima te NinaMia. Pa onda uporedi podatke ako ih tko ima od queenb i ove dane sad. Ovako se mozemo svi "pozvati" na neciji profil sa 200povratnih.
2016 04 27
A nema tu pameti...za tebe je isto nije dobila ili da tvrdi da nije (a ti ne mozes dokazat)..a (dis)komunikacija-po meni mannje bitno..uplatila je..nije znala kako ces poslati dakle ni ona bas nije mogla predvidjeti situaciju- dakle nije moglo biti s predumišljajem jer nije znala kako ces poslati .. Zao mi je stvarno ..iskreno..al po mom mišljenju to je povrat novca..a i sama veliš moralo te je jednom okačit.. A možda joj jos i dodje al ako ona trazi povrat-po meni povrat
2016 04 27
Meni nije ugodan njen " o meni" na profilu sa puno povratnih..ne kažem da ne bih poslovala, ali više volim ugodne i fleksibilne cure, odnosno punnoo više ih preferiram, nekada zbog načina komunikacije znam i odustat od kupnje...nije ovdje ništa od životne važnosti
2016 04 27
Kolika je poštarina naplaćena? Da li je tražila prioritetno slanje, da li si rekla cijena je 80 kn sa prioritetnim? Mali milion nejasnoća, ako je znala da ide prioritetno, a ne preporuka ili paket, čista si kao suza, ali ako nije onda je nažalost tvoja greška.
2016 04 27
Zbog cca 5kn nadoplate možeš izgubiti sav poslan sadržaj koji vjerojatno vrijedi puno više. Nema dokaza o poslanom, nema dokaza o primljenom ali ima o uplati, stoga povrat perja i stvar riješena.
2016 04 27
Ako se niste dogovorile da će paket biti poslan preporučeno, onda nije tvoja greška. Ako jeste, onda je.
2016 04 27
Cure hvala vam svima na komentarima :) nazalost, ovo mi je lekcija da odsad uvijek samo preporučeno šaljem a bome ću odsad više pažnje obraćati i na komunikaciju, jer baš kao što reče Majalike - nije ovdje ništa od životne važnosti :) @smisnamala: Što se tiče "predumišljaja": Ja sam paketić poslala u utorak, prioritetno, znači on je već u srijedu (čet najkasnije) kod nje u sandučiću, u petak ona meni šalje poruku "da joj dam br. paketa, jer ga u pošti ne mogu naći" --> znači ona je NAVODNO išla u poštu pitati za paket za koji nije dobila nikakvu obavijest od pošte....ima li to po vama smisla?-jer ona u tom trenutku nije mogla znati da sam poslala prioritetno, (osim ako već paket nije bila primila) i bilo bi ok da ga je pričekala još do ponedjeljka bar npr.; ja sam joj odg da sam poslala priritetno ali nepreporučeno i da nemam šifru, na što je ona rekla da će "otići još sutra (subota) provjeriti u pošti" (opet ponavljam, ide u poštu tražiti paket bez obavjesnice?!?), a onda mi je poslala poruku da paketa u pošti nemaju zabilježenog ni pod kojom šifrom (logično), rekla da sam cicija što nisam poslala preporučeno i da se to podrazumijeva i optužila me da nisam ni poslala i da ne može vjerovati na šta su ljudi spremni, varaju za 80kn, sramota, itd.
2016 04 27
Ja sam odmah rekla, i njoj i ovdje kad sam otvorila temu, da je moja greška što nisam poslala preporučeno - IAKO SE NISMO TAKO EKSPLICITNO DOGOVORILE, ALI ONA TVRDI DA SE PODRAZUMIJEVA - i sad ne mogu dokazati da sam poslala (ali isto tako ni meni nitko ne garantira da ona paket nije primila), ali da nije to razlog da me tako napada i optužuje....ljetos sam imala slučaj s jednom curom da je paket kasnio 3 tjedna pa smo svejedno normalno komunicirale, bez vrijeđanja i kojekakvog prozivanja ... također sam rekla da mi nije namjera nikog varati i da mi nije problem uplatiti joj novac nazad, ali da ako je i ona jednako dobronamjerna i poštena kao ja, da će poristat i na pola iznosa - jer nisam kriva što/ako paket nije stigao, ali i da je ona trebala unaprijed pitati/zahtijevati preporučeno slanje --> ona je to samo izignorirala i rekla kako na svom bivšem profilu ima preko 230 poz.ocjena i da nikad nikom ne bi poslala obično i da se preporučeno podrazumijeva i da bi svaki normalan čovjek tako postupio.... I tako :) Suma sumarum: Rekla sam da ću joj uplatiti novac nazad, a temu sam otvorila samo da vidim da li je netko već surađivao s njom jer mi je bilo sumnjivo što joj je taj drugi profil blokiran (na crnoj listi nisam našla njeno ime, tako da ne mogu biti ni sigurna da je taj drugi profil stvarno njen, ali pretpostavljam da je...) Hvala još jednom svima koji su se uključili i iznijeli svoje mišljenje i viđenje situacije :) :*
2016 04 27
Ne mora se podravumjevati preporučeno... to je samo najcesce i najisplativije u vecini slucajeva ali svako ima svoje kako njemu odgovara kako neko preferira Ja osobno preferiram tisak jer mi je jednostavniji i blize mi je od poste nekoliko km, ima dosta cura koje prihvate odgovornost na sebe i traze obicno ( pogotovo za sitnije stvari) da bi uštedile i tih 5-6 kn I uvijek vidi sa kupcem kako saljes po meni jedna od najbitnijih svtari kod dogovora... Ponudi uvijek sve opcije koje imas pa nek kupac bira ionako on u vecini slucajeva placa postarinu
2016 04 27
1 2 3