Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Frizura za maturalnu

Pozdrav cure! Sve koje ste bile ili tek idete na maturalnu, zanima me vase misljenje glede frizure. Jeste li odmah znale koju cete ili tek u zadnji tren? Kako ste ju izabrale, jednostavno ona koja vam se najvise svidjela ili ste usporedujuci s haljinom. Znam da dosta cura na maturalnu nosi haljinu, ja sam se odlucila za kombinezon,a nemam pojma sto bi s frizurom. Duljina kose mi je negdje ispod lopatica. Help!
2016 04 30
Ja sam mjesecima prije maturalne znala šta bi, i dan prije se predomislila (imala sam na kraju 2 pletenice sa strane i ostatak kose urican (učičkan) i prebačen na drugu stranu). Ali totalno "nevezano" za haljinu. Jel ti kombinezon dugih rukava? Bez rukava? Meni su velne definitivno najbolji izbor za takve prigode, jer su jednostavne a opet super izgledaju :D ili možda neuredna punđa?
2016 04 30
jako je lijep i super ti stoji,.bila bi odlična "neuredna"punđa :")
2016 04 30
Ja bi definitivno skupila kosu kako bi leđa došla do izražaja. Neuredna punđa ili visoka ulizana punđa su mi odličan izbor uz ovaj kombinezon. S obzirom da je prigoda ipak svečanija ja bih visoku zalizanu punđu i neki jači make up ;)
2016 04 30
Hvala Tanja Jurcevic :) To sam i ja pomislila, ili jednostavno osisat kosu negdje do ramena haha, ali previse bi mi zao bilo
2016 04 30
Odličan je kombinezon! I ja bih se priključila curama sa prijedlogom neuredne punđice. Samo pliz nemoj one sarme po glavi radit :D Visoka zalizana punđa je inače prekrasna, ali mislim da bi ti na ovu kombinaciju i prigodu izgledalo preposlovno.
2016 04 30
Ah da...meni bi na to išao lijepo visoki, ravni rep. jednostavno, a elegantno. I prednost je šta si mirna s kosom cijelu noć, neće ti se ništa raspast, polijepit po vratu od plesanja, a i manje je više. Kad smo imali maturalnu, sve cure su na pola noći imale na pola raspadnute frizure jer su bile prekomplicirane i neprilagođene :)
2016 04 30
Hvala svima na savjetima!!! :)
2016 04 30
mirnaz Hvala od srca :) cure iz moga razreda stvarno imaju divne haljine, ali ne da mi se jednostavno imati nesto sto imaju svi, a bome ni zezat sa sivanjem. Na slici cak i nije toliko jaka boja, ali uzivo je jos jaca crvena :) Hvala na savjetima za friz, pletenica je divna,ali mislim da nemam dovoljno dugu kosu pa da mi nece bas stajati ovako lijepo kao ovoj curi na slici
2016 04 30
i da..mozete usput i skicnut do moga profila haha :D
2016 04 30
Ja bih valove imala
2016 04 30
Ma ovo je samo jedan u nizu načina, al kad je jako duga kosa ne izgleda baš uvijek najbolje. Za sve prigode, najbolje je što je posebna, ako je dobro napravljena izgleda skroz profinjeno, romantično.
2016 04 30
Ovo zadnje je savršeno, imala nedavno na piru, tri pletenice i sa strane valovito...😚
2016 05 01
Ja sam imala jednu pletenicu na kosi koja je isla sa strane i kosu u frckanju
2016 05 02
Mojekrpice su zajednica u kojoj možete prodavati, kupovati i mijenjati odjeću
Kupi - Prodaj

Nema naknade za prodaju.

100% zaštita kupca.

Više informacija