Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Automobili, motocikli, bicikli /

Agresivni vozaci

Htjela bih podjelit s vama svoje iskustvo..prije dva sata sam isla sa bebom mami u goste. Vozila sam. Izasla sam na poznatom krizanju normalno kao i uvjek. Medutim vozac koji je dolazio iz suprotnog smjera je zakocio kao ludak 30 metara od mene kao da sam mu oduzela prednost a nisam. Otvorio je prozor i mahao rukama i j...mi majku. Sokirana sam ponasanjem. Da sam barem bila kriva ja bih rekla. Isfrustrirana i ja sam ga sterala u materinu. Jer mi je vise puna kapa toga da muskarci cim vide zensko za volanom prosipaju silu. Pokupio se i otisao. Jeste imale slicno iskustvo i kako ste se postavile?
2016 08 28
Izgleda je doslo takvo vrijeme da morate imat nesto uz sebe suzavac ili slicno. Sramota u kakvom drustvu zivimo.
2016 08 28
Možda je ušao u auto nadr*a zbog nečega a ti si mi baš fino natrcala da se iskali na nekom. Plus jos zensko pa je zicer da moze. Milina za iskaliti frustracije. U svakom slučaju, teski glupan od čovjeka.:(
2016 08 29
dali im se žurilo ili ne, kad primjete da je ispred žensko odmah nabacuju - tko im je dao vozačku- , a tko bi tako vozio nego žensko, - pusti auto idi doma kuhaj, i.t.d...... ;)
2016 08 29
Zanima me samo da smo se sudarili nedaj Boze taj bi se i fizicki obracuno. Decko svojih 25 godina sramota.
2016 08 29
Ne razumijem takvo ponašanje... samo treba biti smiren i voziti po pravilima. Od nadrkanosti neće ništa brže stići na cilj, može se samo dodatno smesti.
2016 08 29
Muškarci su oduvijek diskriminirali ženski rod po pitanju upravljanja vozilima (čast iznimkama)...ja bih se usudila reći da sve više viđam odlične vozačice ..a posebno mlađe.. Dok su mlađi dečki samo jaki na gasu...kao evo mene face za volanom...pa skrive većinu nesreća u pijanom i trijeznom stanju..
2016 08 29
ah te muškarčine, prave se važni a bez žena si mnogi ni nos neznaju obrisati :D :D
2016 08 29
> Brdosuza: > > Dok su mlađi dečki samo jaki na gasu...kao evo mene face za volanom...pa skrive većinu nesreća u pijanom i trijeznom stanju.. E ovo me izbaci iz cipela (nemasmajlića) Ovaj vikend ovdije je otišlo 3 mlada života,dvije djevojke od po 15 godina. Zar vrijedi ikakvo ku...enje toga??? :@
2016 08 29