Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Slobodno vrijeme i hobiji /

Rukotvorine /

Stranica za prodaju rukotvorina

Postoji li neka već ovdje kod nas? Voljela bih izraditi stranicu u vidu webshopa, na kojoj bi se omogućilo korisnicima da stavljaju svoje proizvode, bilo da su torbe, nakit ili ostale rukotvorine.. Bez ikakvih provizija. Vidim da dosta žena prodaje na fejsu, i meni je to malo nepregledno, voljela bih da onako sve bude na jednom ;) Nadam se da bi i pomoglo ljudima da si zarade i da se promoviraju. Sve ideje su dobrodošle
2017 03 06
> Adriana90: > Postoji li neka već ovdje kod nas? > Voljela bih izraditi stranicu u vidu webshopa, na kojoj bi se omogućilo korisnicima da stavljaju svoje proizvode, bilo da su torbe, nakit ili ostale rukotvorine.. > Bez ikakvih provizija. Vidim da dosta žena prodaje na fejsu, i meni je to malo nepregledno, voljela bih da onako sve bude na jednom ;) > Nadam se da bi i pomoglo ljudima da si zarade i da se promoviraju. > Sve ideje su dobrodošle Odličan prijedlog!😊
2017 03 07
Super ideja,nazalost nisam sigurna kako to ide :/ ali za ideju stvarno dizem palac gore! :D
2017 03 07
Super ideja!!!!
2017 03 08
> viktorija19: > Super ideja,nazalost nisam sigurna kako to ide :/ ali za ideju stvarno dizem palac gore! :D Ma stranicu napraviti je lako ;), samo bi problem bio pokupiti sve ljude koji prave nešto da se i oglase
2017 03 08
Ideja je super ;) ali mislim da nije moguće otvoriti web shop ako nemaš otvoreni obrt ili poduzeće
2017 03 08
> Adriana90: > > viktorija19: > > Super ideja,nazalost nisam sigurna kako to ide :/ ali za ideju stvarno dizem palac gore! :D > Ma stranicu napraviti je lako ;), samo bi problem bio pokupiti sve ljude koji prave nešto da se i oglase Mislim da bi se to lako rijesilo,puno njih zele prodati svoje radove 😊😊😊
2017 03 08
i ja se slažem, ako otvoriš web shop, rado ću staviti svoje slike i ostale radove na tvoju stranicu...ima nekih pokušaja trenutno, sličnog webshop-a kao što je novootvorena KOSHARICA
2017 03 09
Samo što vidite na kosharici, oni pozivaju PODUZETNIKE da prodaju svoje proizvode, a mislim da većina žena koje se bave izradom rukotvorina i prodajom na fejsu ili ovdje na krpicama rade to na crno, čast izuzecima koje su uspjele pokrenuti nešto više :")
2017 03 09
> loptica239: > Samo što vidite na kosharici, oni pozivaju PODUZETNIKE da prodaju svoje proizvode, a mislim da većina žena koje se bave izradom rukotvorina i prodajom na fejsu ili ovdje na krpicama rade to na crno, čast izuzecima koje su uspjele pokrenuti nešto više :") ne znam loptica 239, ja nisam registrirana poduzetnica, no ipak su me profiltrirali kao mogućeg prodavača...još uvijek razmatram tu opciju
2017 03 09
> nartzum: > > loptica239: > > Samo što vidite na kosharici, oni pozivaju PODUZETNIKE da prodaju svoje proizvode, a mislim da većina žena koje se bave izradom rukotvorina i prodajom na fejsu ili ovdje na krpicama rade to na crno, čast izuzecima koje su uspjele pokrenuti nešto više :") > ne znam loptica 239, ja nisam registrirana poduzetnica, no ipak su me profiltrirali kao mogućeg prodavača...još uvijek razmatram tu opciju Onda super :")
2017 03 10
ideja je super, samo mislim da nije baš tako lako sprovediva u djelo. onaj tko bi prodavao preko webshopa mora biti obrtnik ili bi trebali odkupiti sve naše stvari i predprodavati ih, kao što je slučaj sa suvenirnicama. svatko tko bi mogao izlagati nesmije raditi na crno. hvala Bogu pa sam si konačno od ove godine ja to riješila
2017 03 11
> Adriana90: > Postoji li neka već ovdje kod nas? > Voljela bih izraditi stranicu u vidu webshopa, na kojoj bi se omogućilo korisnicima da stavljaju svoje proizvode, bilo da su torbe, nakit ili ostale rukotvorine.. > Bez ikakvih provizija. Vidim da dosta žena prodaje na fejsu, i meni je to malo nepregledno, voljela bih da onako sve bude na jednom ;) > Nadam se da bi i pomoglo ljudima da si zarade i da se promoviraju. > Sve ideje su dobrodošle I mene to zanima, pratim:)
2017 03 11
Pratim, odlicno!!!
2017 03 12