Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

Ajmooo cure rasprodaja prava!!!

Pozdrav cure! I ja odlucila da se selim. Zato zelim da sto prije rasprodam svoj butik odnosno krpice. Evo molila bih vas da samo ponudite svoju cijenu i da nosite sve sto zelite. Nemam kud sa svim stvarima i ako ih ne prodam stojat ce u kutiji. Koliko vam pase toliko ponudite i ja vam saljem. :)
2017 04 23
ideš preko...?
2017 04 23
Pa kad dođe admin , blokada prava ,i nema više reklamiranja na forumu, i što ćeš onda draga moja , bolje mir imaš temu i reklamu radi koliko hoćeš, ovu bolje da obrišeš. ;)
2017 04 23
Strože kazne nema druge!
2017 04 23
Oprostite ali mislim da gabrijela ima pravo oglasavati se na posebnu temu jer tema o rasprodaji i slicne teme, a pogotovo teme od aukcije nitko uopce ih ne gleda.
2017 04 23
> RobertaF: > Oprostite ali mislim da gabrijela ima pravo oglasavati se na posebnu temu jer tema o rasprodaji i slicne teme, a pogotovo teme od aukcije nitko uopce ih ne gleda. Ima pravo dok je admin offline 😂😂 kasnije ce odseliti s krpica 😄😄
2017 04 23
Pokušavam se riješiti viška stvari i zaraditi koju kunicu. Pogledajte moju kolekciju, skoro sve ispod 30 kn, s tim da cijene nisu fiksne, možemo se dogovoriti, također imate popust na količinu ili 2+1 :) Rado ću pogledati i vašu :)
2017 06 05