Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

SheIn dali netko narucuje?

Pozdrav, ima netko da narucuje sa stranice SheIn? dali ste zadovoljni kupljenim, jesu li velicine vjerne i za koliko otprilike stigne roba? Placa li se postarina? Ako je netko voljan naruciti placam proviziju :))
2017 05 02
ja sam narucivala, moje iskreno misljenje je da je to roba ista sa aliexpressa, i da stigne za otprilike isto vremena samo skuplja.. dakle kada budes gledala nesto na stranici probaj kopirati opis artikla u trazilicu na aliexpressu i vidjeti ima li toga i tamo (ili googlati sliku artikla ) . Prednost je sto kod aliexpressa mozes i vidjeti slike artikla kakav je stigao jer postoji ta opcija u reviewsima. Dakle kada im artikl stigne ljudi uz klasican komentar na kvalitetu artikla u reviewsima mogu priloziti i fotografiju artikla kakav im je stigao, i to dosta cesto rade tako da mozete provjeriti prije nego sto narucite, kakav cete artikl zaista dobiti. She -In s druge strane cesto nema kvalitetu kao na slikama , a kada sam ja kupovala nisu imali nista slicno toj opciji sa slikama , ne znam da li su u medjuvremenu uveli nesto slicno..
2017 05 02
i da , velicine kao i sve azijske, s njima nikad ne znas...
2017 05 02
hvala ti na odgovoru, ovo me nekako odgovorilo od narudzbe :D
2017 05 02
Pozdrav, Moze informacija? Kada ste naručivale s shein jeli vam stizalo dhl-om ili? Ja sam naručivala, i dhl mi je svoju uslugu transporta jako puno naplatio (680 kn) 🙈 inače sam sa stvarima bas zadovoljna, pa mi zao ne naručivati još 😣
2018 01 23
> mokiica: > Pozdrav, Moze informacija? Kada ste naručivale s shein jeli vam stizalo dhl-om ili? Ja sam naručivala, i dhl mi je svoju uslugu transporta jako puno naplatio (680 kn) 🙈 inače sam sa stvarima bas zadovoljna, pa mi zao ne naručivati još 😣 Omg, kako tako puno!? :o Jesi ti baš odabrala DHL kao opciju dostave? Ne kužim. Znači iznad 50$ je besplatna poštarina, a povremeno imaju i besplatne poštarine određeni dan neovisno o iznosu kupnje. Ja sam naručivala par puta i to isključivo kad su imali akcije sa besplatnom poštarinom. Neisplativo je plaćati poštarinu kad se za taj iznos može nešto kupiti, a budimo realni, nije to roba neke lude kvalitete pa da zahtijeva neko specijalno rukovanje. Uvijek sam uzela tu najobičniju poštarinu (iako mi se nudila i skuplja opcija sa praćenjem) te bi paket došao kroz najviše dva tjedna običnom poštom.
2018 02 07
Ja sam danas narucila neke stvari 😅 sad ovo citam pa sam malo skepticna, ali sam cula od nekoliko cura da nisu imale problema s narucivanjem ni velicinom ako narucujes po mjerama. Također sam gledala recenzije jer ispod vecine proizvoda imaju review-ove i slike pa sam se prema tome ravnala da bi vidjela kako to stvarno izgleda kod cura koje su narucile. Pa ne znam....vidjet cemo valjda za dva tjedna jel sam pogrijesila ili ne. Narucila sam u vrijednosti 53$ te mi je postarina besplatna (iznad 50$). Javim se sa slikama :)
2018 10 02
ja bih nešto naručila, ukupni iznos je 53 dolara i nude mi besplatnu pt, međutim, hoće li mi carina naplatiti sad neki iznos?
2019 09 02
Shein iskustva - http://tonzes.com/shshop.htm Ja sam naručivala, cijene su puno povoljnije nego na Ebayju.
2020 12 13
> ildartth: > Shein iskustva - http://tonzes.com/shshop.htm Ja sam naručivala, cijene su puno povoljnije nego na Ebayju.
2021 01 09
Pozdrav, htjela bih vas samo pitati koliko (ako) ste platili postarinu i trebam li se bojati dodatnih troskova dostave za hrv? hvala unaprijed!
2021 01 09
> emal11: > Pozdrav, htjela bih vas samo pitati koliko (ako) ste platili postarinu i trebam li se bojati dodatnih troskova dostave za hrv? hvala unaprijed! Pozdrav, ne mogu se točno sjetiti cijene poštarine, ali znam da nije strašno... ali DHL naplačuje carinu koja je jako skupa, jedino zbog tog razloga nebi više naručivala... inače imaju puno izbora i roba je super, ali zezne te što ne znaš da moraš kasnije carinu platiti...
2021 08 31