Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Psihologija /

Dečko/pretjerivanje ili?

Pozdrav svima, morala sam otvoriti temu jer me zanima sto vi mislite - pretjerujem li? U vezi sam skoro godinu, lijepo se slažemo, nalazimo kompromise od samog početka, nemamo nekih većih trzavica (naravno da sitnijih svađa ima). Dečko zna da ja *ne volim* gužve, skupove i svečana događanja, zaista ne volim ići i jedva čekam da odem kući 😥 Istina je da sam mu to rekla odavno i zna da mi bude muka ali..ovaj vikend njegov bivši cimer i kolega sa posla (koje ja još nisam upoznala jer nismo ni blizu) ima svatove i do sada me nije pitao da idem s njim pa pretpostavljam da ni neće (ne može me par dana prije pozvati (?)) Okej, ja ni ne želim ići i kamen bi mi pao sa srca da me ni ne pita ali se pitam da li je to razlog zašto me ne poziva ili? Nemam sumnje u njega inače ali žensko društvo - frendice, znaju ubaciti bubu. Imate vi kakav savjet? Ne znam.. Da li vi svugdje idete sa svojim partnerom/partnericom? Da li bi vas povrijedilo to da ste na mom mjestu? Vjerojatno mnogima situacija zvuči glupom ali eto..hvala dobronamjernima 😘
2017 05 21
Ako zna da ne voliš takva događanja + ne poznaješ te ljude, to se čini kao dovoljno dobar razlog da te ne pozove. Možda i nije jako veliko slavlje ili nije ni dobio tu mogućnost da povede još nekog. Ipak, ja sam takva da bih se vjerojatno malo naljutila ali i moj odnos s dečkom je drugačiji jer on mene zove gdje god može makar i zna da ću vjerojatno odbiti ako je nešto što nikako nije po mom ukusu, a ako ne zove onda kaže 'idem tu i tu, zvao bi i tebe ali...' i kaže neki razlog npr. muško druženje i sl. Ako te to toliko muči, pitaj njega :)
2017 05 21
Godinama sam u braku - koliko ja znam skladnom, divnom i ljubavnom. Ne idemo po svuda zajedno jer nismo sijamski blizanci, niti istovjetne osobe, pa nas i zanimaju različite stvari. Ozbiljni smo sportaši u različitim sportovima, npr. što podrazumijeva da često vikendom odlazimo sa svojim klubovima u različita mjesta na treninge ili natjecanja. Na neke koncerte, kazališne i kino predstave idemo zajedno, a na neke ne - ne sviđaju nam se uvijek isti izvođači, autori, predstave. Na neke kućne zabave idemo zajedno, na neke ne - zajedno idemo tamo gdje se oboje dobro osjećamo, a odvojeno na one na kojima se jednom od nas ne sviđa ekipa, recimo. Mislim da nemaš razloga za brigu, ali - da bi se riješila crvića - razgovaraj s dečkom o ovoj situaciji, pitaj ga da l' te nije pozvao poštujući tvoj stav o takvim stvarima, ili iz nekog drugog razloga.
2017 05 21
ja isto nevolim vjenčanja(pogotovo ogromna)ali da ne dođem u pratnji bez obzira sto je on pozvan,vjerujem da bi se mladenci uvrijedili,a tek tračevi kakvi bi krenuli ...hihihi,pa nemam privilegiju ne otići ... Mladi ste i nece vam nitko to zamjeriti (pogotovo ako frendovi svi dolaze bez pratnje )svejedno bi bilo za vas mir obaviti razgovor onako kako vam je gitadevi predložila
2017 05 21
Nemojte me krivo shvatiti, ali da sam ja na njegovom mjestu, možda vas i ja ne bi pozvala. Mislim, ako ne želite nigdje ići, onda je možda došlo vrijeme da vas ni ne pita više. A vas sad to odjednom smeta. Eeeee, sad postoji drugi problem, zašto vas smetaju sva veća događanja? Da li jednostavno ne volite ili je nešto dublje? (Kao npr.jedna moja prijateljica punije građe nije voljela izlaziti jer nije bila zadovoljna izgledom-pogrešno razmišljanje, ali je bilo tako).... Uglavnom, nakon godinu dana veze ne biste trebali imati straha pitati dečka o čemu se radi, ili još jednostavnije pokažite malo ljubomore, pa vidite reakciju....možda vas pozove, ali ...pazite-tada morate ići... Jedan po jedan savjet, pa izvucite šta vam je najbolje za vas.
2017 05 21
Djevojke/žene hvala vam puno! Znala sam da su ovdje ipak pretežno pametne i drage osobe.. Jesmo mladi, meni je 24, njemu 26. Ne znam da li su veliki svatovi ili ne, nisam htjela ni pitati detalje da ne bih pokretala tu temu pa da budem pozvana. Ne znam u čemu je problem sa mnom što se toga tiče, inače sam dosta društvena osoba, oduvijek, nisam zabijena u kuću i bez frendica. Najviše ne bih išla radi toga što nikoga ne znam, to su sve njegovi frendovi sa akademije -faksa - posla, nikad ih vidila nisam i da, većina njih idu bez pratnje. Mislim da osim što bi smetala samoj sebi, smetala i njemu. Svaki puta bi me pozvao na cugu sa njima itd samo u svatove je preskočio 😅 Nisam sigurna da li da mu uopće što spominjem, neka on ide i uživa sa njima - znam da su mu bitni baš. Kopka me da me ne bi pozvao ovaj tjedan na brzaka. Baš sam neka opterećena i samoj sebi idem na živce. 😌
2017 05 21
Mozda su se jednostavno dogovorili da nitko ne vodi pratnju pa te zato i nije pitao :)
2017 05 21
A da si skratis muke i jednostavno popricas sa njim . Istina je da mi zene nekad znamo malo previse komplicirat oko svega. :) Vjerovatno te nije pitao jer zna tvoj odgovor i nezeli ulazit u raspravu o tome zasto te uopce zove kad vec zna da nevolis "guzvu".
2017 05 21
izvedi to nečujno...pitaj ga što misli obuć na onu svadbu koju je spomenuo..pa će razgovor krenuti...o svadbi... puno ljudi ne osjeća se dobro u velikim društvima, nemoj da te to previše zabrinjava ja recimo ne idem u jedno društvo koje se okuplja svake godine u isto vrijeme, jednom godišnje, jer isti lik uvijek vodi monolog a baš mi se ne da slušati kako vara svoju ženu pa kako je prevario poslodavca i sve to hvalisanje koje sam jednom jedva preživjela ;)
2017 05 22
Pitaj ga :D, možda jednostavno ne može povesti +1, možda?
2017 05 23
Ne mogu to baš razumjeti, ne voliš skupove, vjenčanja i to....pa normalno je i ljudski pojaviti se na tim događajima....pa se bude i ode....
2017 05 24
Obično se u svatove baš ide s partnerom,ako ga imaš.Moraš ga pitati zašto te nije zvao,ali,kao što reče Nensi,onda bi bio red i da ideš.Nešto treba i "pretrpjeti" za volju partnera i prijatelja.
2017 05 29
Najbolje popričati s njim, ni moj dečko ne voli takve događaje ali mislim da bi mu smetalo da ga ni ne pitam da ide samnom. Uvijek pristane, zbog mene...u svatove se većinom ide sa pratnjom pa mislim da bi trebala ići s njim... Najvažnije je da možete napraviti neki kompromis :)
2017 05 29
Ipak je sam pokrenuo tu temu i pitao me da li bih uopće išla sa njim da me zvao. Objasnio je da mladoženja nije bas bio oduševljen idejom da on i ostala dva cimera povedu svoje cure jer su svatovi bili zaista mali (60ak ljudi). Baš sam bila hepi što je sam pokrenuo i objasnio. Mada je rekao da definitivno moram sa njim u sljedeće :'D Hvala vam na savjetima još jednom! Uživajte :*
2017 05 29
Eto,vidiš,baš mi je drago što se sve tako riješilo.Glede mladoženje,mislim da to uopće nije fer od njega,ali...sto ljudi,sto ćudi.
2017 05 30