Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Priče iz spavaće sobe, 18+ /

Instruktor voznje

Pozz cure.. ja sam se bas zaljubila u instruktura voznje. Predivan i privlacan... Curke kakva su vasa iskustva s instrukturima i zaljubljivanjem? Je li bilo kakvih avanturica? Ajmoo malo pricat...
2017 11 01
ako instruktor to primjeti, imat ćeš zasigurno više sati noćne vožnje.......
2017 11 01
Inace je mlad, 29.. i zgodaan 😍😍😋 slobodan. Tak da .. hahah
2017 11 01
:) moj je bio stariji, još i strog...
2017 11 01
> SonjaSpoljaric: > :) moj je bio stariji, još i strog... I? Haha
2017 11 01
> anablabla: > Draga Simona, kad si se vec zaljubila, ja bih ti htjela pomoci! > Vjerojatno zelis za svog instruktora biti u najboljem izdanju, a za to ti treba nova odjeca. S obzirom da razgovaramo na forumu mojih krpica, pogledaj na mom profilu super seksi odjecu i zablistaj na sljedecem satu voznje. > Poz, Ana 😊👗👠🙈♥️ :') :') :') :') :')
2017 11 08
opasni su ti instruktori, koriste gužvu..... :")
2017 11 08
> anablabla: > Draga Simona, kad si se vec zaljubila, ja bih ti htjela pomoci! > Vjerojatno zelis za svog instruktora biti u najboljem izdanju, a za to ti treba nova odjeca. S obzirom da razgovaramo na forumu mojih krpica, pogledaj na mom profilu super seksi odjecu i zablistaj na sljedecem satu voznje. > Poz, Ana 😊👗👠🙈♥️ > > SimonaSS: > > Pozz cure.. ja sam se bas zaljubila u instruktura voznje. Predivan i privlacan... > > Curke kakva su vasa iskustva s instrukturima i zaljubljivanjem? Je li bilo kakvih avanturica? Ajmoo malo pricat... xD vrh
2018 01 31
Uh... moj je bio neki u tridesetima i totalno ljigav frajer... svaku je gledao na cesti dok sam odrađivala sate, a neke cure koje su bile imale vožnju prije mene sam morala i negdje odbaciti i još svjedočiti toj ljigavosti... bljak...
2020 06 14
Jbmu cure, pa kao da vi radite npr u ducanu, i neki creeper koj je kod vas kupovao slini za vama i piskara o vama na forumima... meni osobno bljjj - covjek radi svoj posao i tjt. Aaaaali, ako pokazuje on sam neko naginjanje na tu stranu, onda je mozda pocetak simpa price :D Inace, moja oba instruktora su bili stariji ljudi, totalno simpaticni ALi profesionalni i nimalo ljigavi. S jednim smo se nastavili druzit i vozikat, a njegov kolega nam je isto postao dobar prijatelj.
2021 01 22
> Nathaniel13: > Jbmu cure, pa kao da vi radite npr u ducanu, i neki creeper koj je kod vas kupovao slini za vama i piskara o vama na forumima... meni osobno bljjj - covjek radi svoj posao i tjt. !!!
2021 07 05
Krenula sam u autoskolu s 18 zajedno s mamom (38). Njezin kum je instruktor u autoskoli, njezino godište, zajedno su odrasli. Zacrtala sam si cilj da cemo ici istom instruktoru jer ga znamo. Došao je dan liječničkog za autoskolu na koji nas vozi random instruktoru koji je slobodan u to vrijeme i ok dosle smo zajedno s jos nekim kandidatima i vozio nas je meni nepoznat instruktor (24). Zavrsimo s lijecnickim i posto je kod njih tradicija da nakon lijecnickog vode nove kandidate na cugu odvede i on nas sve. Zajebavamo se, pricamo o svemu.. Dode dan ispita iz propisa, izlazim van sretna zbog prolaza i pitaju me kojem ces instruktoru da zapisemo? I ajde.. Bez razmisljanja odaberem njega (24) jer mislim da ce nam lakse biti raditi zbog godina nego sto bi mi bilo s maminim kumom iz djetinjstva (38)..Javi mi se nakon tjedan dana da mi je knjizica zalutala krivom instruktoru i da je pomislio da nisam njega izabrala.. Na kraju vratimo knjižicu na pravo mjesto i posto sam propustila uvodni sat kod njega s jos 3 nova kandidata napravimo individualni uvodni sat.. Sve je proslo kroz salu i poucno. Krenemo s prvim, drugim, trecim i tako dalje satima i cijelo vrijeme pricamo o zivotu, o njegovim izlascima do 24.godine, sto me jos ceka, na sto se moram paziti, o mojoj skoli, njegovoj, o mom tad vec klimavom decku zbog prijevare ( s njegove strane) i ostalim pricama.. Za tjedan, dva zavrsim vezu s tadašnjim deckom jer smatram da nakon jedne prijevare nema smisla i da ce se kad tad ponovit sto mi je rekao i instruktor..
2021 08 08
Nastavim voziti i povjeravati se njemu i on meni.. Zaboravila sam napomenuti da se nismo ni jedan dan prestali dopisivat na wappu otkad mi se javio za uvodni sat.. Sve kroz zajebanciju.. Malo po malo, 2-3 mj, razgovori postaju dublji i bez zajebancije i bez vulgarnosti naravno.. Izmislimo blok sat voznje mojima doma, pokupi me nakon skole i odemo u McD.. Apsolutno se nista nije dogodilo osim lijepog razgovora i vecere sto mi je bio dodatni plus zbog straha o njegovim godinama, ali zapravo u dusi je kao da ima 17/18. Nakon nekog vremena ponovo se uplasim i pokusavam se povuci, prakticki ga odjebavam jer me strah da su to njihove instruktorske oklade tko ce koju i da cu biti privremena igracka.. Na to sve pocne mi pisati duge poruke da se trudi ko konj i da sam super cura, ali sam hladna i bezobrazna zbog nacina na koji se ponasam prema njemu i da mu nije bilo ni na kraj pameti niti zelje zaljubit se u kandidatkinju i povezat se na svaki nacin s njom po tome koliko zajedničkog imamo i da to nije jos nikad radil niti da mu je to cilj sa svakom kandidatkinjom..
2021 08 08