Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Foreo Luna - iskustva

Cure koje su isprobale, vidite li kakve konkretne promjene na koži? Npr. manje prištića, mitesera, bora, zategnuta koža...? Ono što sam uspjela vidjeti je da uređaj samo malo vibrira i to je to :/ uopće mi nije jasan big deal oko te Lune no sladak je dizajn :)
2018 03 02
Meni se čini bezveze, pogledaj rađe Braun aparat za čišćenje lica ili Philips. Foreo je užasno skup, a onaj mali se ne može napuniti pa mi se čini kao doslovno bacanje novca. Ja imam taj Braun, možeš na profilu vidjeti kako izgleda, prodajem jednu četkicu. Cijena osnovnog paketa je oko 500 kn s tim da na popustu bude značajno manje, radi na baterije. Mijenjaš glavu epilatora - ja s tim dijelom uređujem i obrve, i četkice za lice. On vibrira i vrti se stoga dubinski čisti, nikad nisam imala problema s tenom pa ne mogu reći kako djeluje, no meni je za čišćenje super, stavim svoj gel i prođem četkicom, napravim piling, ukloni višak masnoće i ostatke šminke
2018 03 02
Meni je foreo sasvim ok. Čisti jednako kako je i TinTina opisala ovaj svoj. Ni sama nisam imala većih problema s tenom pa ne znam kako djeluje na problematični. Jest skuplji, no s onim dm popustom također ne košta puno više od 500kn. S time da ima punjač kojeg vrlo rijetko treba koristiti. Svoju lunu koristim od rujna jednom dnevno i još nije punjena. Ne zahtijeva nikakve zamjene četkica niti posebno održavanje. Nije invazivan za kožu i, kako je rečeno, praktičan je; stane u svaku torbicu. Osobno bih ga preporučila.
2018 03 02
Nisam probala,ali znam da su cure jako zadovoljne s Foreom.Naša Cipelitza je,kao i Teehee, ispričala divnih stvari o njemu, nakon njenog i teeheeinog mišljenja, ja sam spremna probati.
2018 03 02
Točno, Gita. Sama sam se odlučila na kupovinu lune nakon razgovora koji je otprilike bio ovakav: Teehee: "Kak ti je super ten. Kak to?" Cipelitza: "Foreo luna." Pročitala sam još sijaset kritika i neizostavnih you tube "how to" razmatranja i demonstracija te pohitala u dm.
2018 03 02
Ako mi Nicole11 vrati 300 kn koje mi je mrknula, kupujem trenutno :)
2018 03 02
Imala sam Foreo luna mini i to osim sto je vibriralo nije nista posebno napravilo na mojoj kozi. Prednost dajem philips cetkici.
2018 03 02
vojzdra. usporedba rotacijske cetke (bilo kojeg brenda) i forea je usporedit nebo i zemlju po svemu osim osnovnom, da se time cisti koza lica. tu zavrsava svaka veza. rade na razlicitom principu. preporucujem otic na sluzbenu stranicu proizvodzaca i informirat se uopce u princip rada, o cemu god da se radi. sto se forea tice, imaju tri varijante "cistaca": 1) jedinica, klasicni fulsajz cistac koji se kupuje prema tipu koze (svaki je druge boje), od najosjetljivije nadalje. dolazi s punjacem. 2) dvica, tzv mini, ne kupuje se po tipu koze, isti aparat cisti sve tipove. dolazi s punjacem. 3) tzv "play". donedavno dolazio u minijaturnom obliku s baterijom koja kad se potrosi, toe to. sad dolazi sa zamjenjivom baterijom.
2018 03 02
Meni je foreo odlican. Cetkica (koliko god mekana bila i na koliko god maloj brzini okretaja/pulsacija je koristila) je bila preagresivna prema mojoj kozi. Dok sa foreom nemam taj problem
2018 03 02
> cipelitza: > vojzdra. > usporedba rotacijske cetke (bilo kojeg brenda) i forea je usporedit nebo i zemlju po svemu osim osnovnom, da se time cisti koza lica. tu zavrsava svaka veza. rade na razlicitom principu. > preporucujem otic na sluzbenu stranicu proizvodzaca i informirat se uopce u princip rada, o cemu god da se radi. > sto se forea tice, imaju tri varijante "cistaca": > 1) jedinica, klasicni fulsajz cistac koji se kupuje prema tipu koze (svaki je druge boje), od najosjetljivije nadalje. dolazi s punjacem. > 2) dvica, tzv mini, ne kupuje se po tipu koze, isti aparat cisti sve tipove. dolazi s punjacem. > 3) tzv "play". donedavno dolazio u minijaturnom obliku s baterijom koja kad se potrosi, toe to. sad dolazi sa zamjenjivom baterijom. Ljube, koju ti koristiš?
2018 03 02
Hvala! Evo, samo da Nicole11 nađe još jednu Douglas vrećicu u kojoj će mi vratiti mojih 300 kn i ulažem u Foreo.
2018 03 02
> gitadevi: > Hvala! Evo, samo da Nicole11 nađe još jednu Douglas vrećicu u kojoj će mi vratiti mojih 300 kn i ulažem u Foreo. e! u douglasu je foreo daleko skuplji nego u dm-u. doduse, dm prodaje samo mini i onaj kojem svrhu osobno ne vidim, "play" (a kojeg sad delaju sa zamjenjivom baterijom). i da, nisam ni znala da se u dm moze ic s bodovima u minus. tak da se mogu i visestruki popusti kombinirati i kupit lunu za sichu lovu. moglab nam nicole11 sredit neki popust, buduci da je "godinama radila u irisu". jos dok je u pelenama bila. dulja predanost, veci popust. ae
2018 03 02
Ma, kad ja dođem u douglas s VREĆICOM, bejbe, pa kad još kažem da me Nikolica poslala, ima da mi daju jednu mini, jednu maxi, jednu gratis....sve tri za 300 kuna, ORIGINAL
2018 03 02
> gitadevi: > Ma, kad ja dođem u douglas s VREĆICOM, bejbe, pa kad još kažem da me Nikolica poslala, ima da mi daju jednu mini, jednu maxi, jednu gratis....sve tri za 300 kuna, ORIGINAL Samo nemoj da ti ju ona "nabavi".
2018 03 02
Već dugo gledam foreo i upravo sam ga naručila jer je na popustu! :D Uzela sam Luna Go za normalnu kožu jer sam htjela da ima i dio za bore (koje još nemam, ali bolje spriječiti nego liječiti :D) i puni se. Jedva čekam da stigne, javim dojmove! :) Imate kupon GEORGEOUS za 15% popusta ako netko treba. Ne znam do kada vrijedi.
2018 03 06
1 2 3