Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Nisam za zamjene...

Naletih na profil di pise nisam za zamjene osim ako vam ja prva ne ponudim Znaci ti kad nemas nivaca ces pitat za zamjenu ako nesto.taj tren tribas a ne mozes kupit a kad tebe netko pita ne dolazi u obzir Onda se lipo napise nisam za zamjene pa ni ti ne pitas kad nesto tribas
2018 05 08
Ni prva ni zadnja Jedna je još napisala uz to da u tom slučaku svoje stvari cijeni punoooo više.. Hahaha
2018 05 08
Ma da.zato sto.ne njeno vrijedi viae a istu stvar mozes kupit po 80 ppsto nizoj cijeni u ducanu Meni je to odvratno i jako nisko
2018 05 08
Sve upite za zamjenu sta sam ih ikad dobila, al doslovne sve, sam dobila od profila kojima velikim slovima pise da nisu za zamjenu te da ih se ista ni ne trazi.
2018 05 08
a da....videno vise puta.. ali ne pristajem iz principa pa i kad mi se nesto svida >:( :")
2018 05 08
Jos gore mi je kad napisu 'zamjene moze za stvari iz omiljenih,ali tad su cijene vece 🙈
2018 05 08
> lauraos123: > > vedranapv: > > Malo skrećem sa teme, ali upravo sam naletila na ovaj oglas, kaže žena u jako dobrom stanju :D > Ovo je za smeće Pa da, ili pokloniti ako nekome treba za vrtlarenje :)
2018 05 08
Ajme, strašno!!! Na krpicama stvarno ima svega! A što se tiče zamjena, ja sam pristala 2.puta na zamjenu,opekla se i više ne bih!
2018 05 08
Ja zamijenim rijetko, a podjednako prodajem i kupujem. Najvise me zivcira kad nisam za zamjenu pa napisem hvala nema nista za mene ili nisam nista nasla i onda ide pitanje "a sto trazite, mozda imam" Ujoj!
2018 05 08
A upit za zamjenu na koju pristanete, jer eto, stoji vam artikl pa se dotične nikad više ne jave? :D Ja sam u zadnje vrijeme baš nabrijana na tu (ne)pristojnost pa im spičim u inboks pasivno-agresivnu poruku tipa "hvala, molim, bilo mi je drago, lijepa suradnja, doviđenja". Mislim, koja je poanta? :D Ne kažem da moraju biti počašćene što sam pristala, ali ako ti se nešto sviđa, pitaš za zamjenu, ja pronađem nešto, u čemu je kvaka da se onda ne mijenjamo na kraju?
2018 05 08
> Tamara5485: > A upit za zamjenu na koju pristanete, jer eto, stoji vam artikl pa se dotične nikad više ne jave? :D Ja sam u zadnje vrijeme baš nabrijana na tu (ne)pristojnost pa im spičim u inboks pasivno-agresivnu poruku tipa "hvala, molim, bilo mi je drago, lijepa suradnja, doviđenja". > Mislim, koja je poanta? :D Ne kažem da moraju biti počašćene što sam pristala, ali ako ti se nešto sviđa, pitaš za zamjenu, ja pronađem nešto, u čemu je kvaka da se onda ne mijenjamo na kraju? Bas tako. Ili odustanu jer kao taj vas artikl odjednom im premali prevelik ili nesto trece...
2018 05 08
Ja uvijek pogledam profil kad mi se netko javi, nikad necu odbrusiti jer znala sam se naci u situaciji da mi se nesto JAAAKO svida, a nisam u mogucnosti taj tren kupiti. Ako nista ne nadem, tako i napisem. A ako nadem, super i za mene i drugu krpicarku. Do sad nisam imala problema sa zamjenama.
2018 05 08
Ja sam se nekad mijenjala, no sad sam prestala. Glavni razlog sto su se mahom javljale korisnice koje nose veće od mene pa se ni nemam za sto zamijeniti, a ponude su bile daleko od mog stila i onog sto ja nosim. Zadnjih dana dobila sam 3-4 upita jesam li za zamjene, iako minu opisu jasno piše da nisam. Pa me zanima, prije slanja upita, citate li “o meni”? Dok sam se mijenjala, uvijek sam provjeravala je li korisnice za zamjenu ili ne.
2018 05 09
> rosalie: > Ja sam se nekad mijenjala, no sad sam prestala. Glavni razlog sto su se mahom javljale korisnice koje nose veće od mene pa se ni nemam za sto zamijeniti, a ponude su bile daleko od mog stila i onog sto ja nosim. > Zadnjih dana dobila sam 3-4 upita jesam li za zamjene, iako minu opisu jasno piše da nisam. Pa me zanima, prije slanja upita, citate li “o meni”? > Dok sam se mijenjala, uvijek sam provjeravala je li korisnice za zamjenu ili ne. A iskreno, čitam to "O meni", ako sam na profilu i slično. Ali ionako većinom pošaljem upit za zamjenu rijetko, ako "ošajcam" da curka nosi slične stvari kao i ja i da smo si po veličinama tu negdje. Ili ako ima nešto moje u omiljenima pa se meni kod nje nešto svidi. Inače baš ni ne pokušavam se mijenjati, jer su šanse da će se nekome svidjeti (i da će mu odgovarati) nešto iz moje trenutne ponude su minimalne. Ne bi uopće bio problem s tim zamjenama da cure pošalju lijep upit. Meni su skoro svi koji dođu tipa: "Zamjena?" Ili još bolje "Zamijena?????" I kada fino odgovorim da sam pogledala, međutim da mi ništa nažalost ne odgovara - ni a, ni be, ni mu, ni pomoz bog. E pa onda dobijem mlade, iskreno.
2018 05 09
"O meni" čitam prvo čim otvorim profil.
2018 05 09
1 2 Sljedeći