Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

"SPASIMO HRVATSKU dok još možemo"- potpis za REFERENDUM O POŠTENOM IZBORNOM ZAKONU

> iraira: > Ajmo od pocetka, nismo svi tu dovoljno dugo, a pogotovo ne na forumu da znamo sve iz povijesti krpica. Ja osobno pojma nemam tko je prije bio admin, zasto vise nije, tko je novi, zasto, volontira li, dobija placu...potpuno sam zbunjena. Onda u toku skuzim kako vise nije admin nego moderator. Ja nemam pojma sto znaci nit jedno, nit drugo, a niti jesam li uopce ispravno shvatila da je prije bila admin, a sada je moderator. Iz nekih starijih tema nesto pokusavam zakljuciti, ali to su samo pokusaji. U tom smislu smatram ako je doslo do novosti u bilo kojem smislu, da je ok obavijestiti nas o tome. > Ako treba podrska za nesto, da tu bude bolje - dapace. Ako se to tako ne smije napisati, moze se i izmedju redova, shvatit cemo. > Huline upise dozivljavam kao pokusaj objasnjavanja selektivnih upisa na teme (random, odozada ili kako god). U tom smislu postavlja pitanja kako sad se odlucila ukljuciti (moderatorica), a u temama gdje su direktno postavljana pitanja - nije. Da ne ponavljam sve upise, pokusava se doci do odgovora kojim redom se ukljucujuje, blokira i sl. > I dalje sam misljenja kako sa relevantnim info i objasnjenjima o novim/starim pravilima i funkcioniranju stranice, foruma itd. Mozemo izbjeci sve ili vecinu nepotrebnih rasprava i sl. I u rl, tako i tu. Iraira, nimalo ti ne kontriram, baš dapače, mislim da bit tvog posta sasvim stoji, htjela sam samo reći - da pojednostavim do kosti - tko god je admin, ili moderator, ili što god ( a ni ja ne znam tko je) ima pravo komentirati što i kako želi i o maltezerima i o bernardincima i svemu drugome, dok god ne vrijeđa i ne šikanira, što je nedozvoljeno (i nedopustivo) i ostalima. To je jedno. I savim je odvojeno od toga što Adminka rado ne odgovara na škakljiva pitanja i rado ne argumentira svoje postupke kad je za to zamoljena .
2018 05 26
> gitadevi: > > hulalula: > > Gitadevi, nije baš u svakoj temi. Otvorila sam dvije teme u to vrijeme ali adminka mi je u inbox napisala "izbrisala sam negativnu jer je prodavačica rekla da ste vi uništili artikl". Mislim stvarno, da ja sam uništila cipele koje su mi se u opisu oglasa svidjele :s > > I što da sada opet otvaram temu i ostavim negativnu nakon godinu dana? Žao bi mi bilo da ta prodavačica opet nekoga prevari, a kupac nije imao upozorenje (moju negativnu). Nadam se da neće ali nije mi u redu što se izbrisao taj opis suradnje. > Nisam mislila da otvaraš temu o prodavačici, nego temu koja je istovremeno pitanje Adminki zašto ti je uskratila pravo da negativno ocijeniš suradnju kojom si bila nezadovoljna. > Ali....godina dana.... godina dana! - kako ti se uopće da više misliti o tome :o Kako mislite kako mi se da misliti o tome? Pa neka cura može biti prevarena od te osobe isto kako sam i ja bila! Sutra može otvoriti temu prevarila me ta korisnica. A ja znam što je meni poslala - uništen artikl. A nitko to ne vidi u njenim povratnim ocjenima.
2018 05 26
Pa nije negativna ocjena jedini mehanizam da ljude upozoriš na nju!Otvori temu i navedi njen nickname. jesi li je prijavila na Crnu listu? Riješi se te frustracije, zaboga! Već sam masu puta pročitala kako spominješ taj slučaj , a nikakve koristi od toga. Ili je imenuj, ili više nemoj tu priču rastezati.
2018 05 26
hula, ne sjećam se o kojoj se negativnoj radi jer dnevno imam dvadesetak upita o negativnima i sve to čitam, ali ne pohranjujem u dugoročnu memoriju iz jednostavnog razloga što toga ima prepreviše
2018 05 27
> SaraKedavra: > > hulalula: > > Zamjeram adminki (ne kao osobi već kao adminu) što mi nije dopustila da ostavim negativnu ocjenu curi koja me prevarila. > E sad i ja moram pitati. Adminka, koji klinac je s tim nedopuštanjem ostavljanja negativnih?! Evo, huli i curi sa sakoom, za početak. Ne znam ima li još primjera koji nisu završili na forumu, ali nekako sumnjam da su ovo 2 izolirana slučaja. zbog toga što obje strane uvijek imaju neku snažnu obranu i nagon za svađom umjesto za rješavanjem problema. uvijek uputim ljude da se pokušaju dogovoriti.
2018 05 27
> gitadevi: > Pa nije negativna ocjena jedini mehanizam da ljude upozoriš na nju!Otvori temu i navedi njen nickname. jesi li je prijavila na Crnu listu? Riješi se te frustracije, zaboga! Već sam masu puta pročitala kako spominješ taj slučaj , a nikakve koristi od toga. Ili je imenuj, ili više nemoj tu priču rastezati. Bile su dvije teme o tome i tamo je sve jasno napisano. Napisala sam podatke na crnu listu samo što mislim da ih nisu uveli. Nije svatko na forumu pa bi negativna trebala biti prva stvar koja upozori. Treću temu o tome ne mislim otvarati, adminka koja ovdje odlučuje nije dopustila negativnu.
2018 05 27
Pa onda je sve što se dalo napravljeno i stvarno nema smisla stalno time mahati kao barjakom.
2018 05 27
1 2 ... 7 8 9