Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dućani, artikli, rasprodaje /

DM-nova kartica-kuponi

Pozdrav:) Ne mogu nigdje pronaći, postoji li još uvijek i sa ovom novom karticom za bodove uzeti kupon sa 25% na jedan artikl po izboru? Malo sam gledala po njihovoj stranici i nigdje nisam pronašla to pa mi se čini da su ukinuli ?
2018 05 27
je li netko proučavao za dodatnu karticu upute, ne vidim ona sitna slova, štaš, ćorava baba, jesu to onda kao dvije kartice ili kao jedna, jer što onda druga osoba ne otvori svoju? U smislu da se bodovi računaju odvojeno ili zajedno?
2018 05 27
Koliko sam shvatila zajedno se skupljaju bodovi, ali iskoristit se mogu samo s glavnom karticom. Uglavnom, tako glupo su to napravili da nemam namjeru ni uzimat novu karticu.
2018 05 27
> GreenQueen: > Pozdrav:) > Ne mogu nigdje pronaći, postoji li još uvijek i sa ovom novom karticom za bodove uzeti kupon sa 25% na jedan artikl po izboru? > Malo sam gledala po njihovoj stranici i nigdje nisam pronašla to pa mi se čini da su ukinuli ? To je ukinuto ima par godina.
2018 05 27
e to je sve bezveze, sve što je lijepo kratko traje, kod one čitabe što smo dobili u kasliće s karticama imaš više čitat nego za kredit u banci
2018 05 27
Hocete reci da mi je 150bodova propalo????
2018 05 27
bodove ti prenesu na novu karticu u svakom DMu ili to možeš sama na njihovoj stranici
2018 05 27
Treba pratiti dodatne akcije s kojima se skupljaju dodatni bodovi. Nije tako loše kad se prokuži sistem. Bipa je skuplja i to dosta. Pogotovo za bio hranu koja je meni najinteresantnija u DM-u. I puno toga u Bipi nema što inače kupujem u DM-u
2018 05 28
A sto imam s tih 150bodova, ako vise nema 25%? Nista ne kuzim. Ispada da je potrebno skupiti 200 bodova odnosno potrositi 2000kn da bi uopce mogli to skinuti pri nekoj kupnji. I onda se skida za 200bodova 200kn, jesam dobro shvatila? I to ide na proizvod po izboru, ukupnu kupnju ili na što? Kupujem dalje i cuvam te bodove za parfem za crne dane,ako zatreba i sad ispada da sam trebala pokloniti popust ili kupiti bilo sto...krasno,bas pametno.
2018 05 28
Dobiva se popust u kunama na ukupnu kupnju: za 200 bodova popust od 20kn, za 300 bodova popust 30kn itd. Bodovi se skupljaju puno brže jer se s kuponom za neke proizvode dobiva i po 30x više bodova. Trenutno ima kupon za l'oreal, super za one koji inače koriste tu kozmetiku. Kupiš puder od 100kn, dobiješ 300 bodova. Meni se za sad ne čini tako loše. Sve samo ovisi o tome koliko će mi često kuponi odgovarati. Prije su imali knjižice za 50 i 150 bodova, i često sam znala uzeti, ali od kad su mijenjali to pred par godina nisam uzimala skoro ništa, osim kad su imali tipa 20% na neki brend za 20 bodova. Tak da možda ću sad i češće koristiti bodove.
2018 05 28
Katastrofa su! Kako god bilo, jedno je sigurno, kupcu sigurno nisu išli u korist. Prodaju nam m... pod bubrege i nije ih nimalo sram. U par godina su ukinuli sve što je vrijedilo; kupon 25% su jednom davno davali za 50 bodova, pa za 100 da bi ga onda potpuno ukinuli. A u kuponima su im redovito bili proizvodi koji se najmanje kupuju, najčešće neiskoristivi. Fuj su.
2018 05 28
Znači vidim da nisam jedina nezadovoljna. Taj kupon sa 25% sam najčešće koristila.. Trebat će vremena da se priviknemo na ovaj novi način. Iako kupujem uvijek gdje je povoljnije, neke stvari su zbilja znatno jeftinije nego u Bipi primjerice, a neke obrunuto.. Šteta što malo više ne idu u korist kupcima. U svakom slučaju, hvala vam na odgovorima:)
2018 05 28
Također sam koristila 25%, mislim da sam u 11.mj.zadnji put iskoristila taj popust na parfem što je bilo stvarno ok...Ništa više znači :| Zahvajujem i ja na odgovorima :) Prebacit ću bodove svakako.
2018 05 28
Ja zasad imam 500 bodova.I to je 50kn popusta na bilo sta ja zelim(samo proizvod mora kostat vise od 50kn inace me vrijedi).A moze se skupit i 1500 bodova pa se dobi 150kn popusta za npr.Parfem.Tak da nije lose ni ovo.😄 Dosta brzo skupim bodove,cesto imaju neke akcije ak se aktiviraju ulosci Violetta il Loreal sminka npr.dobije se 30X vise bodova.Tak da dosta brzo se skupljaju bodovi.Ja se ne zalim.😄
2018 05 28
Puno bolje je bilo prije😕
2018 05 29
1 2