Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Škola, fakultet, posao, karijera /

Upit vezan za faks,pliiz pomoc :)

Ovako ja sam počela raditi na svoju poreznu karticu i planirala sam raditi do početka faksa(znaći do kraja 9 mj)? Sada me zanima jer mi može to praviti probleme te da zbog toga mogu izgubim određena studetska prava? Jer po meni ja msl da to počinje vrijediti od početka akademske godine a ne od trenutka upisa(ispravite me ako sam u krivo),ovo mi je jako važno i hitno hvala? :D
2018 06 20
Na studentska prava utječe polaganje predmeta i upisivanje godine, a rad preko servisa ne. Jedino može biti obrnut slučaj, da zbog gubitka studentskih prava više ne možeš raditi preko servisa. Mora se paziti jedino na prekoračenje limita od 15 i 60 tisuća kuna, ako si odjavljena s porezne kartice roditelja onda paziš samo na taj od 60 tisuća nakon kojeg plaćaš porez. I zarada se u poreznoj obračunava od 1. siječnja do 31. prosinca, ne prema trajanju akademske godine.
2018 06 20
Tu postoji neka rupa u zakonu, u principu ako te nađu i skuže gubiš prava, budući da zdravstveno ne možeš u istom trenu imati preko faksa i preko poslodavca. I kao što kaže Pigmy, datum početka ak.godine ne postoji, već samo 1.1.
2018 06 20
Ja automatski mislila da je preko servisa, pardon
2018 06 20