Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

medicinska dijeta

hej, od danas krećem na ovu dijetu pa me zanima ima li tko iskustva sa istom? preko zime sam natukla jedno 5 kg, a sada bi ih prije mora probala skinuti nabrzaka. Treniram pa se nadam da će biti nekog učinka. Ajde pišite neka svoja iskustva, a i ako netko želi krenuti neka se javi pa se možemo pratiti :D
2018 07 02
Probala. Više puta. To sve govori:-( Može se smršaviti brzinski i ispuhati stomak (tj. izgubiti vodu) ali kg kako odu, tako i dođu:-( doduše nisam ništa trenirala. Isprobala sam svakakve dijete i po meni medicinska i nije baš neka. Osobno sam najviše skinula s dijetom 10%.
2018 07 02
ja sam isto prije par godina bila na 10% i puno sam skinula, ali više se nikako ne mogu nejerai na tu dijetu, dva dana i već griješim... jednostavno mi više ne paše. svjesna sam da je ovo brzo gubljenje kila, ali tako nešto mi i treba. :D
2018 07 02
Ja mislim da ces se patiti tih 3tj skinuti.. i doslovno za 2tj sve vrwtiti.. nazalost uvijrk mi se to dogadjalo kad sam bila na dijetama.. tako da mi je zao vise patiti se a brzo se vrati..
2018 07 02
mislis da bi se vratilo bez obzira na treninge?
2018 07 02
Mislim da bi, jer ja isto treniram i na pocetku vjezbanja sam bila na 10% i 3tj patila svoje tijelo i nema veze sto vjezbam meni se to bilo vratilo brzinom svjetlosti... i sad vec 2g nisam bila na dijeti, konstantno vjezbam i jedem sto zelim i koliko zelim.. i stvarno samom vjezbom sam dosla do sebi idealne kilaze.. dug je to proces al isplati se.. tako da mislim da nista ti bas ne moze ekspresno pomoci, mozda sama da probas pripaziti sto jedes, dosta povrca, izbaciti sve sve grickalice i uh i dosta vode.. mislim ako ti zelis idi ti na dijetu al ti izgubis dosta vode na tim djetama a malo kg i sve se jako brzo vrati..
2018 07 02
Ako je to ono sto mislim da jest, radi se o opasno hipokaloricnoj dijeti. Pogotovo po vrucinama i uz aktivan stil zivota. Osim gubljenja vode nema magicnog skidanja kila. Valja izracunati koliko kalorija ti tijelo zapravo treba kad se uracuna obavezna tjelovjezba te od tog broja uci u blag deficit.
2018 07 02
Prosli mjesec sam bila na medicinskoj djeti. Nisam se drzala njihovog plana prehrane. Gledala sam da pojedem puno proteina, dosta povrća i tu i tamo ubacim nešto slatko ako mi dozvole kalorije. Javila sam se svojoj trenerici jer planiram u rujnu vratiti se u teretanu nakon godinu dana. Da bi mi trenerica rekla da nisam normalna i da se pripremim na pravu muku ako ne želim dobiti sve nazad. Medicinska dijeta je funkcionalna jer to je minimum kalorija za sestomjesecnu bebu. NE MOZES samo tako prekinuti jer kile se vrate, ako ne i duplo. Meni je trenerica savjetovala da si stavljam svaki mjesec 100 kalorija više. Plus što ću raditi cardio treninge. Tako da, ja bi tek u travnju trebala jesti normalno. Drži mi fige. A ti nemoj kretati ako nisi spremna na ovako dug proces.
2018 08 19
Ja ne znam šta točno ulazi u medicinsku dijetu, ali ja sam radi nekih zdravstvenih problema odlučila prijeći na ketogenu dijetu i smrsavila sam na kvalitetan način, i nikad se bolje nisam osjećala. Treniranje nije problem, šta god pričali ljudi o tome što se i kako mora jesti. Ima jako puno strane literature koja to potkrepljuje i zaista ja nemam nikakvih loših iskustava. Je teško naviknuti se, ali je vrhunsko I razlika je velika u tome što se ne gube samo kile već se gubi salo
2018 09 12