Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

voda s limunom

Zanima me je li tko duži period pio vodu s limunom? Jeste vidjele kakav pomak? Ako da, u kojem smislu? Ja danas počela pa da vidimo :D
2018 08 28
Pazi samo na zeludac...hoce li ti moci podnijeti toliku razinu kiselosti iz dana u dan. Mene je peglala zgaravica.
2018 08 28
ja iscjedim pola limuna u casu i zasad mi je okej, vidjet ćemo. Planiram jedno vrijeme pa napraviti stanku pa opet ispocetka.
2018 08 28
Ja pijem svako jutra prije jela casu mlake vode s par kapi limuna, super je 🤗 Ubrzava puno metabolizam
2018 08 28
to je obična limunada, piju je ljudi otkad je i limuna i nema šanse da bi to popila ako unutra nema još narandže, meda i šećera, mislim da bi se raspala od tolike kiselosti o:) , znam da Kinezi piju ujutro toplu vodu a svi su vitki pa valjda ima nekog smisla..
2018 08 29
Pijem često ujutro, nekada i đumbira stavim onako u komadićima, s medom ili bez, upravo je jedna šalica ispred mene, probava je tip top
2018 08 29
Ja pijem vec godinama velike kolicine vode s limunom(zimi toplu,a ljeti hladnu) i nista mi zelucu ne smeta👍
2018 08 29
> sanjaurban: > to je obična limunada, piju je ljudi otkad je i limuna i nema šanse da bi to popila ako unutra nema još narandže, meda i šećera, mislim da bi se raspala od tolike kiselosti o:) , znam da Kinezi piju ujutro toplu vodu a svi su vitki pa valjda ima nekog smisla.. Slažem se skroz, ja sam pokušala piti tu vodu ali bila mi je toliko odvratna da sam odustala nakon 2 dana :') zato svako jutro popijem čašu obične vode na prazan želudac i super :")
2018 08 29
Ja je pijem već 3 godine i od toga trenutka: probava mi je odlična, metabolizam ubrzan, koža čista, a bolesna nisam bila nijednom (prije toga sam bila bolesna svako malo). Tako da, palac gore. Nekada je pijem toplu s pola limuna, nekada dodam domaćeg meda, nekada i đumbira, ali limun je uvijek tu. Inače, da se malo bolje uputite, limun ima kiseo okus, ali kad dođe u organizam, postaje neutralan pa vam nikako ne može ''zakiseliti'' organizam, odnosno stvarati kiselinu i slično što pišete. To može biti samo vaš osjećaj ako pijete neki kiseliji, ali ako vam smeta kiselost, tu je med. Sretno! :")
2018 08 29
Pijem to više od godinu dana, ujutro mlaku vodu i dodam meda, preko dana hladno, mogu i tak kiselo ili dodam malo domaćeg sirupa od bazge, to mi je baš mrak kombinacija. Vjerujem da mi podržava zdravlje, ali ne mogu reći da sam zato vitka i da imam sjajnu probavu i metabolizam. Nacijedim 2-3 limuna, može i limeta, i spremim u flašicu u frižider:) Nemoj pretjerati s količinom limuna u jednoj čaši, to bi moglo biti teško za želudac, više puta kroz dan po malo, pa nećeš ni osjetiti neku posebnu kiselost :)
2018 08 30
I ja pijem ujutro, pola limuna u nekih deci i pol vode, nekada u toploj vodi i sa žličicom meda, ali većinom sam limun i voda i sasvim mi je ok, baš mi godi... :") tijekom ljeta i nekoliko puta dnevno za osvježenje. Dobro je piti i jabučni ocat, jedna žlica u čaši vode prije jela...to sam prakticirala davnih dana kad sam bila cura i bilo mi je također odlično, sada to nekad pijem u vrijeme blagdana kad se fino i puno papa... ;) :P
2018 08 30
Ja isto svako jutro iscijedim pola limuna u dec-dva mlake vode. Ma super!
2018 09 01
I ja pijem svako jutro nataste. nekad topla, nekad hladna voda + pola limuna. odlicno za probavu, a volim vjerovati i za kozu lica :)
2018 09 01
Pijem svako jutro vec nekih godinu dana i super mi je :))
2018 09 05