Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Preporuka za usisavač

U potrazi sam za jakim usisavačem s ugrađenim spremnikom za prašinu (do 1.500,00 kn) ali teško se snalazim u moru različitih proizvođača i specifikacija pa ako imate koji provjereni za preporučiti slobodno napišite.
2018 09 01
Ovaj vodeni je izvrstan. I uopce vodeni, imam 2, su puno bolji od obicnih. Meni je jedino malo zeznuto ciscenje, ..ne znam jel ima neka fora mozda, Hulalula? Ona spuzva mi je malo vec kak bi rekla povukla u sebe..mada on izvrsno cisti kao i prvog dana.
2018 09 02
Kod ovog starijeg se na motor navuče krpica tako da se ona nije povukla, a ovaj je nov i ima spužvu koja je sasvim dobra. Ne znam ako će se s vremenom nešto promjeniti sa spužvom. Možete im se javiti pa da vam pošalju novu spužvu ;)
2018 09 02
Ajme ovaj Thomas izgleda super, hvala na linku :") Uvijek bi dala prednost usisivačima na vodu pred "običnim". Imam Beko na vodu već nekih 12 godina i stvarno je super mada mislim da se više ne proizvodi. Jedina mana mu je HEPA filter koji je skup, a moraš ga svako toliko promijeniti pa sam isto u potrazi za novim vodenim koji nema HEPA filter. Danas bila u Pevecu i Bauhausu i nisam našla baš nešto što bi me oduševilo...
2018 09 02
Hvala Hulalula, narucit cu novi ako odgovara starom tipu moram provjeriti.. nije mi pali na pamet uopce. Nije tako puno koristen i prala sam pa nije strasno ali red je vec..
2018 09 02
Nema na čemu. Drago mi je ako sam pomogla :)
2018 09 02
Ja prije par godina bila sam razbila moj pa nisam nikada drugi kupila. Uvijek kazem da cu ali na kraju nista. Pa ako netko mozda ima neki rabljeni da bi mi ga prodao za malo ili za neku vecu zamjenu slobodno neka me kontaktira. Hvala
2018 09 02
Treba li te usisavače na vodu čistiti nakon svakog usisavanja? To bi kod mene onda bilo svaki dan... Ja imam onaj sa spremnikom za prašinu bez vrećica, Elektroluxov, no strgao mi se onaj spoj crijeva i četke... Danas navratila u Elipso, ispod 800 kn nema ništa pa sam bila u šoku....
2018 09 02
Treba čistiti nakon svakog usisavanja.
2018 09 02
Philips usisavač bez vrećica, sa HEPA filterom, fantastično čudo. 11-tu godinu prevalio bez greške, vratio je uložen novac. Filtere naručim s neta.
2018 09 03
> harpo31: > Philips usisavač bez vrećica, sa HEPA filterom, fantastično čudo. 11-tu godinu prevalio bez greške, vratio je uložen novac. > Filtere naručim s neta. Imate li možda neku šifru/oznaku ili nešto od tog usisavača da malo proguglam?;-)
2018 09 03
Evo danas sam se silom prilike morala ipak ponoviti u novi usisavac jer je potvrdeno da starom nema spasa...od vodenog smo odustali kad sam procitala da se mora svaki put cistit jer usisavamo kucu 1-2 x dnevno rad djece a i cini mi se malo nezgrapan za nosit na kat i dolje...ovaj Philipsov izgleda stvarno mocno ali smo se na kraju odlucili u dogovoru s prodavacem koji nas je malo uputio da uzmemo neki Hoover, platili smo ga nesto malo vise od 800 kn pa cemo vidjeti...nadam se da cu za koju godinu moc nekog savjetovat da njega kupi😉😁 Cure hvala vam na savjetima, sve sam prijedlogle proguglala 🤓
2018 09 03
Bravo za tebe! Ja počela guglat ove robote-usisavače pa nek baulja po parketu dok me nema..
2018 09 04
Malo se kasno ubacujem u razgovor, ali sigurna sam da će neko kasnije opet čitati ovu temu. Ono što ja NE BIH preporučila su usisavači bez vrećice. Zajebancija je za čistit, pogotovo ako imate veliku kuću. Brzo se filter zaštopa pa slabo vuče. Muka mi je svaki put kad ga moram koristiti. Još ako nekako završi naopak tokom usisavanja, tj ak se izvrne "na leđa" e tek onda se filter sav zaštopa. Svakako NE preporučujem! :D To je to od mene. Ćao bok :)
2018 09 05
> RocknRoll: > Malo se kasno ubacujem u razgovor, ali sigurna sam da će neko kasnije opet čitati ovu temu. > Ono što ja NE BIH preporučila su usisavači bez vrećice. Zajebancija je za čistit, pogotovo ako imate veliku kuću. Brzo se filter zaštopa pa slabo vuče. Muka mi je svaki put kad ga moram koristiti. Još ako nekako završi naopak tokom usisavanja, tj ak se izvrne "na leđa" e tek onda se filter sav zaštopa. > Svakako NE preporučujem! :D > To je to od mene. Ćao bok :) Kako koji, odnosno kakav je sistem. Treba sve proučiti prije kupnje i svakako ne štediti ako se misli imati pravu stvar.
2018 09 05
1 2