Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

mojekrpice.hr /

Pomoć na stranici /

Povrat poreza

Drage cure, Ima li vas još koje niste dobile povrat poreza? Nama još uvijek nije sjela uplata..... Ima li tko kakve info iz prve ruke o tome do kada će sve isplatiti? Hvala!
2018 09 14
Cao, imala sam takav slučaj prije 2 godine. Najbolje je zvati poreznu upravu, tražiti nadležnog referenta i prijaviti da niste dobili povrat poreza. Referent će vidjeti o čemu je riječ (da li nije izdano riješenje ili su "zaboravili" uplatiti) i riješiti problem. Meni su isplatili kroz 2-3 tjedna od poziva.
2018 09 14
Meni prošle god tako nisu isplatili. Jednostavno nisu imali moju prijavu, niti su je mogli naći. Kad sam donijela dokaz o predaji, sastavili su mi novu i isplatili za tjedan dana.
2018 09 14
Zvali smo nekoliko puta, stalno neke odgode. Hvala!
2018 09 14
A jeste li dobili rješenje? Provjerite što vam piše na rješenju, zna se dogoditi da sistem povuče krivi tekući račun ako ste mijenjali banku u nekom periodu pa uplata sjedne na nepostojeći račun, u tom slučaju morate do referenta u poreznu. Povrati su svi trebali ići do 31.8. osim ako se nešto nije zakompliciralo i u tom slučaju odite u svoju nadležnu ispostavu po mjestu prebivališta.
2018 09 21
Kasnili su s isplatom 2 mjeseca! Tek je sad sjelo, nakon puno upita. I nismo jedini.
2018 09 30