Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Skidanje šminke

Tražim preporuku ( NE ponudu s vašeg profila!!!) za gel za skidanje šminke. Micelarne vode i ulja mi baš ne funkcioniraju najbolje jer imam jako osjetljive oči i masnu kožu pa bih voljela kupiti baš gel koji je za skidanje šminke. Slobodno pišite i pozitivna i negativna iskustva :)
2018 10 15
Ja imam isti problem sa očima i kožom. Nakon isprobanih hrpu gelova, šminku skidam sa sapunom od aktivnog ugljena. Učinak odličan, više ne planiram uzimati gelove. Brzo skida šminku i višak sebuma, koža ostaje glatka i nije agresivan za oči.
2018 10 15
Meni je nedavno prijateljica preporučila kokosovo ulje (obično, tipa kakvo ima u bio&bio trgovinama) za skidanje šminke i oduševljena sam. Oči ne peku i unatoč tome što je ulje, koža mi je manje masna. Različite stvari pašu različitim ljudima, ali ne odustaj dok ne nađeš nešto što ti je dobro :)
2018 10 15
Maramice iz DM - a ...dječje ..za guzu...babylove..80 komada obično kupim..ne peku...
2018 10 15
> MariaTu1: > Ja imam isti problem sa očima i kožom. Nakon isprobanih hrpu gelova, šminku skidam sa sapunom od aktivnog ugljena. Učinak odličan, više ne planiram uzimati gelove. Brzo skida šminku i višak sebuma, koža ostaje glatka i nije agresivan za oči. Ovo mi super zvuči, o kojem je točno sapunu riječ?
2018 10 15
Meni sve isusuje kozu, jedino Mixa gel za suhu i osjetljivu kozu mi je bio ok, iako me i nakon njega malo zatezalo, ali evo bas su ga maknuli iz asortimana :( planiram probati Atomic od Skintegre, hrvatski brend, svi ga hvale, iako je malo skuplji
2018 10 15
> Vikili: > Maramice iz DM - a ...dječje ..za guzu...babylove..80 komada obično kupim..ne peku... Vlažne maramice su veliki ne za skidanje šminke, pogotovo ako je to jedini korak :") Ja isto imam masnu kožu i super mi je od Garniera onaj u zelenoj bočici, u toj liniji imaju i micelarnu. Nedavno je Skintegra izbacila Atomic, bezuljno ulje ili tako nešto i čini se okej :")
2018 10 15
Micelarno ulje od biobaze mi je najbolje otkriće nakon xy isprobavanja gelova i ostalih preparata. Ne znam da li ste isprobali, i da li paše,a ko ne onda bih preporučila Loreal Pure clay gel(gline i ugljen).
2018 10 16
I ja imam osjetljive oči i dugo sam se mučila sa skidanjem šminke dok nisam pronašla vlastitu recepturu u 4 koraka: najprije vlažne maramice, zatim mlijeko za skidanje šminke, nakon toga obična NIVEA krema (ona u plavoj kutijici), i na kraju micelarna voda. S tim da šminku s očiju skidam isključivo nivea kremom i to odlično funkcionira.
2018 10 16
> BiggieS: > > MariaTu1: > > Ja imam isti problem sa očima i kožom. Nakon isprobanih hrpu gelova, šminku skidam sa sapunom od aktivnog ugljena. Učinak odličan, više ne planiram uzimati gelove. Brzo skida šminku i višak sebuma, koža ostaje glatka i nije agresivan za oči. > Ovo mi super zvuči, o kojem je točno sapunu riječ? Sapun je Sense of Thailand. Ima u Mulleru, 20-30 kn.
2018 10 16
> MariaTu1: > > BiggieS: > > > MariaTu1: > > > Ja imam isti problem sa očima i kožom. Nakon isprobanih hrpu gelova, šminku skidam sa sapunom od aktivnog ugljena. Učinak odličan, više ne planiram uzimati gelove. Brzo skida šminku i višak sebuma, koža ostaje glatka i nije agresivan za oči. > > Ovo mi super zvuči, o kojem je točno sapunu riječ? > Sapun je Sense of Thailand. Ima u Mulleru, 20-30 kn. Hvala :)
2018 10 16