Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Njega tijela, ljepota, kozmetika /

Iz crvene u smeđu?

U potrebi za promjenom odem danas kod frizerke na konzultacije - želim iz crvene u smeđu, kaže ona meni da me ne bi blajhala jer će mi izbijati narančasta ispod smeđe i da se za prvi put ofarbam sama kod kuće, a kasnije dođem kod nje pa me zanima jel koja od vas prelazila iz crvene u smeđu i koju je farbu koristila?
2018 10 16
Bila sam crvena 6 godina te sam onda htjela preći u svoju prirodnu - obojala sam se garnier naturals tamnosmeđom skoro crnom bojom, super je prekrilo, ali se počelo brzo ispirat pa sam za 3 tjedna ponovila, onda za mjesec dana i više se nikad nisam ofarbala, a prošlo je preko godinu dana jer crveni pigment izbija bez obzira pa ju polako šišam. Meni je sad vidljiv samo na vrhovima na jakom suncu i to izgleda jako dobro zapravo. To je moje iskustvo, a znam da je nekim curama bilo puno kompliciranije.
2018 10 16
Ista stvar kao i kod BiggieS :)
2018 10 16
Evo cura iznad je vec napisala... o tome ti ovisi 100 faktora. Koliko ti je kosa crvena? Kakvu smedu zelis, kojom bojom se farbas itditd. Svakako ti nebi preporucila blajhanje (eventualno kupka od blajha, da samo malo ubije tu crvenu, a ne osteti kosu puno). Al to je pod uvjetom da ti je kosa zdrava, ako je ostecena-niti slucajno. Fora u tim crvenim nijansama je da se isperu sve relativno brzo. Ako ti nije hitno, pusti je jos malo nek ti se ispere da smeda bolje primi. Ako ti se neda cekati, biraj nijanse tamnije sto iza tocke oznacavaju pepeljastu nijansu a to su 5.1, mozes i 5.10 (srednje smeda pepeljasto prirodna), 6.1 itd.. racunaj na to da ce se ta smeda isprati brzinom svjetlosti, u tom slucaju ako se cesto budes morala farbati, radije stavi preljev. To mozes napraviti i sama- pomijesas boju, stavis malo hidrogena(manje od pola), stavis maske/regeneratora za kosu, mozes i sampona, i drzis to nekih 15-20minuta. 😊
2018 10 21
Ja sam godinama imala tamnosmedu boju sa crvenim odsjajom. Ona je zapravo na danjem svijetlu bila crvena, bas se kuzilo. Kad sam odlucila preci na smedu (koja mi je prirodna) trebalo mi je cca 1, 1,5 godinu da upotpunosti maknem crveni pigment. Moj prirodni pigment je narancasti pa se ta crvena nije dala, bar mi je tako rekla frizerka. Dosta ga se tesko rijesiti, ali kasnije kad je boja kose smeda, a na suncu se presija malo crveno bude fora...Naravno kao sto cure kazu, sve ovisi i o kosi i o jos puno faktora...Sad se razmisljam opet ubaciti taj crvenkasti odsjaj, ali mi se neda bas zbog toga sto ga se ja tako dugo i tesko rijesavam... U pitanju je bio odsjaj, kamoli da sam se obojala u crveno- bila bih vjecna vatra x-) :')
2018 10 23