Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Ispadanje kose

Prvo se ispricavam ako ovo ne ide u tu temu.. :") Zadnjih mjesec dana mi je jako pocela ispadati kosa,vise nego sto bi trebalo biti normalno,inace imam dosta tanku i sada mi je jos vise.. Imam farbanu kosu,ali se ne farbam cesto ne znam dali bi zato bilo? Ako je imao tko slican problem dali mi moze pomoci? Dali mi mozete preporuciti nesto,jer ako ovako nastavi ostat cu bez kose na glavi :'( :'( :'( :@
2018 10 17
svima ispada x-) Bila sam mislila da samo ja imam problem pa sam guglala i istraživala al u zadnjih mjesec dana sve prijateljice su mi se požalile na isti problem! Baš mi majka danas komentirala da namjerava kupiti neki šampon.... biće da je to neko jesensko linjanje :P
2018 10 17
> sim3sim3: > biće da je to neko jesensko linjanje :P baš sam htjela pitat da nije možda to. Moje je počelo rano ove godine, početkom 9.mj, konačno gotovo ,:)
2018 10 17
> SaraKedavra: > > sim3sim3: > > biće da je to neko jesensko linjanje :P > baš sam htjela pitat da nije možda to. Moje je počelo rano ove godine, početkom 9.mj, konačno gotovo ,:) hehe,nadam se da je to,i da ce i meni stat ,:)
2018 10 17
Meni jos traje - bas mi pramenovi ispadaju. A imam kosu do struka, pa i traje dok naraste haha. I ja sam dns sama sa sbm zakljucila da se radi o jesenskom ljinjanju - bit ce to sve ok;)
2018 10 17
mislim da na krpama 2 puta godišnje tradicionalno sve paničarimo da ćemo oćelavit ,:)
2018 10 18
Proljece,jesen... ispada kao luda, al eto da se pohvalim imam dosta "mlade" kose.. uspjelo narast preko ljeta dok nije tolikoo jako opadala, al opada i tada..
2018 10 18
100 vlasi dnevno je ok pa izvolite to pobrojit.. 8-)
2018 10 18
> sanjaurban: > 100 vlasi dnevno je ok pa izvolite to pobrojit.. 8-) Baš tako prvo vidjeti da li je zabrinutost nepotrebna. No ako ipak postoji mogućnost da i je neki uzrok onda se to odnosi na: 1. Prehrana (nedovoljan unos potrebnih, odnosno prekomjeran unos namirnica koje samo pogoršavaju stanje) 2. Hidratacija 3. Zdravlje (hormoni, stres (koji ustvari i utječe na hormonalne promjene), neispravan rad nekog organa) 4. Njega/tretmani (upotreba krivih šampona, regeneratora, maski, boje za kosu, korištenja određenih aparata za oblikovanje) Ovo opadanje s prijelaza godišnjih doba baš mi i ne drži vodu, možda ovo s ljeta na jesen, još ok, jer uslijed ljeta dosta kosa dehidrira, pa postane krhka i lomljiva, a i ono pada lišće, pada kosa 😅, no isto takva može biti i od prečestog feniranja ili tretmana u bilo koje godišnje doba, tako da ako je više manje ok sa svim navedenim gore, smatram kako ne utječu nešto godišnja doba na takvu kosu. Mogu pojasniti i sve stavke pojedinačno, ako nekoga zanima 😄
2018 10 18
Provjerite hormone stitnjace ....dali ste umorni da nemozete normalno funkcionirati,dali vam srce lupa,znojite se uzasno,nesanica,katastrofalni nokti,zaboravljivost...?ako imate s tim problema stitnjaca vam sigurno ne radi dobro.
2018 10 18
Kod mene je to.uobicajeno jesensko ispadanje Pod stresom sam gotovo uvijek, umorna gotovo uvijek, itd itd - ali ovo je fkt jesensko linjanje;)
2018 10 18
Već mi je malo lakše sad kad kad vidim da nisam jedina ,:) Danima sam optuživala supruga za stres :') Također mi ispadaju cijeli pramenovi kose kod pranja i češljanja.. planiram si kupit neke vitamine za jačanje kose ..možda pomogne
2018 10 20
> Lenalove: > Prvo se ispricavam ako ovo ne ide u tu temu.. :") > Zadnjih mjesec dana mi je jako pocela ispadati kosa,vise nego sto bi trebalo biti normalno,inace imam dosta tanku i sada mi je jos vise.. > Imam farbanu kosu,ali se ne farbam cesto ne znam dali bi zato bilo? Ako je imao tko slican problem dali mi moze pomoci? Dali mi mozete preporuciti nesto,jer ako ovako nastavi ostat cu bez kose na glavi :'( :'( :'( :@ Meni je ispadala od 5 mj bila sam ocajna imam srednje gustu sad je tanka 😂 Ali vraca se u zivot, probala sam svasta sto su tvrdili da radi, svakom drugacija naravno, meni recimo nije pomogao niti fitoval niti alpecin ni nista sto su govorile. Ali sam zato napravila sama tinkturu koprive pila svaki dan po 20 kapi 3 puta u malo vode i pila. Nista nemoj mazati na kosu to je moj savjet, pocela sam piti merz tablete i cink i vitamine i dm-ove tablete za kosu doslovno nisam znala sta napravit da prestane. Te sam kupila šampon od piva u mulleru nije neki miris ali mi je on najvise pomogao ili mi se bar cini :) Kosta nekih 16kn i radi cuda kosa mi se ponovno sjaji sto nije dugo dugo. Ne farbam ju vise niti ju tretiram peglama i figarima i ko zna vec cime i imam hrpetinu mlade kosice cak me par ljudi pitalo jesam to odrezala siske ili je to mlada :) Sto manje guglaj i sto vise stavljaj u glavu da ti kosa ne otpada.. Meni jos otpada dosta ali ni blizu kako je prije. Strpi se par mjeseci i bit ce bolje ;) Drzim ti fige!
2018 10 21
Prvo provjeriti zdravstveno stanje jer uzrok ispadanja kose može biti vezan uz probleme sa štitnjačom ili policističnim jajnicima.
2018 10 22
> Lenalove: > Prvo se ispricavam ako ovo ne ide u tu temu.. :") > Zadnjih mjesec dana mi je jako pocela ispadati kosa,vise nego sto bi trebalo biti normalno,inace imam dosta tanku i sada mi je jos vise.. > Imam farbanu kosu,ali se ne farbam cesto ne znam dali bi zato bilo? Ako je imao tko slican problem dali mi moze pomoci? Dali mi mozete preporuciti nesto,jer ako ovako nastavi ostat cu bez kose na glavi :'( :'( :'( :@ Isti problem imam svake jeseni i ovo me nikad nije iznevjerilo- vitamini i minerli Solgar Kosa, Koza, Nokti. 3 mj pijem,kosa nakon prve bocice prestane padati. Vrati joj se sjaj, a na proljece krene toliko mladih da ih nemogu ukrotiti. Definitivno najbolja stvar, vec 4 god za redom imam jesensku kuru sa Solgarom. Moje preporuke. Inace imam duzu kosu, takoder farbam. Imala sam jaaako suhu kosu, problem sa stitnjacom- sve to utjece na nju, ali evo mene su ti vitamini spasili. I svak tko god me pita preporucujem to! Cak me frizerka svaki put pita sto ja to radim s kosom da mi izgleda wow, zdravo, sjajno i zivo...Eto ;)
2018 10 23