Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljubav, obitelj, djeca, psihologija /

Za buduće mame /

Mjere nakon poroda

Drage moje, zanima me dali nakon poroda ramena, prsa i blokovi ostaju širi nego prije poroda ili se ipak s vremenom vrate na prijasnju mjeru. Naime nakon 5 mjeseci od poroda vratila sam se na svoju staru tezinu ali mi je sva odjeca preuska jer mi mjere ne odgovaraju onima od prije. Hvala Vam na odgovoru od srca.
2018 10 25
U mom slučaju se sve vratilo na svoje, ali neznam u kojem vremenskom periodu. 5 mj. je još relativno malo da se sve vrati u "početnu poziciju"
2018 10 25
Pozz,povecao mi se obim struka,bokova za jedan broj.Prsa su mi se takoder povecala za cijeli broj.Za tim ne zalim😂
2018 10 25
Kaže se da koliko traje trudnoća da toliko treba i da se tijelo koliko toliko vrati na prijašnje stanje. Ne samo fizički izgled već i sve promjene unutar tijela. Naravno, to nije generalno već ovisi od žene do žene, ali je 5 mjeseci definitivno prerano da se da zaključiti da li su se mjere povećale. Ima žena koje iz rodilišta izađu u svojoj prijašnjoj odjeći, a ima nekih koje se nikad ne vrate na prijašnje mjere. Opustite se i uživajte u svojoj bebici i sve će doći na svoje.
2018 10 25
Sigurno, s tim da moje iskustvo s povratkom na starih divnih 55 kg je rezultiralo i nakupljanjem vode 2 mj nakon poroda, i tek sad 7 mj poslije stanem u staru robu, iako ne svu. Vaga je još uvijek u mojoj kući bauk, najbolje se ne opterećivati. Bokovi su mi se proširili i to sigurno za broj. Sve polako, tijelu treba godina dana da se oporavi i vrati na staro:)
2018 10 25
Ja sam se sto se bokova i struka tice vratila na svoje.jedino su prsa malo veca no bude i to doslo u stanje kao i prije. 😊 kao sto je netko vec gore rekao..samo polako i opusteno. 😊
2018 10 25
Meni je škemba ostala broj veća, a rit nestala. Nije mi drago ni jedno ni drugo :)
2018 10 25