Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ljepota, stil, zdravlje /

Sport i dijeta /

Aloe Vera C9 program- detox + pitanje za teretanu

1. Da li ga je koristio neko? I kakvi su rezultati,mislim iskreno da je to jedini zdravi nacin detoxa,sto se tice tih tabletina i toga. Što mislite? I ako ga netko panira uzet il pocet sa dijetom,sto kazete da napravimo neku fejs grupu pa se tjeramo sve skupa xD 2. Planiram upisat teretanu,ali kako da pocnem sa vjezbama kad ne znam sprave koristit niti ništa. Međutim , radi se o tome da se u našem gradu jedva i teretana otvorila ,:) , e sad... mogu ja pitat dečka koji tamo radi da mi pokaže kako se što radi,ali kod nas nemaš tipa ono da mu platiš pa ti da plan treninga i to.. eto to me zanimaaa,nmg samo trcat po traci i na biciklu ko luda. :')
2018 10 28
Za ovo po br. 1 ne znam, a za teretanu - možda ima kakvih grupa u koje se možeš uključiti? Ako nema, ne preostaje ti pitati onoga koji tamo radi da ti pokaže osnove, a ostalo istražiti putem videa, bar toga ima koliko hoćeš. Svakako bi te trebao netko nadzirati kad kreneš sa spravama i nekakvim utezima kako se ne bi ozlijedila. Sretno!
2018 10 28
> sanja85: > Za ovo po br. 1 ne znam, a za teretanu - možda ima kakvih grupa u koje se možeš uključiti? > Ako nema, ne preostaje ti pitati onoga koji tamo radi da ti pokaže osnove, a ostalo istražiti putem videa, bar toga ima koliko hoćeš. > Svakako bi te trebao netko nadzirati kad kreneš sa spravama i nekakvim utezima kako se ne bi ozlijedila. > Sretno! Hvalaaaa!
2018 10 28
😉😊
2018 10 28
Na pitanje broj 1. neznam odgovor, a sto se tice pitanja broj 2. imas na internetu raznih programa vjezbi ili imas fitness cure koje prodaju svoje programe koji su dosta dobri i mogu te u pocetku vjezbanja usmjeriti i potaknuti da kvalitetno odradis "pocetnicke" treninge. Ti treninzi su ugl slozeni da u jednom tjednu radis po 4 treninga npr i ta 4 treninga su razlicita (noge i guza, gornji dio tijela, cardio i tako otprilike ide u krug)
2018 10 30