Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Oštećena sam a još dobila i osvetničku negativnu

Krenimo redom. 1. Javljam se gospođi da bih kupila haljinu koja je oglašena kao elastični pamuk i pitam je da li je haljina neoštećena i može li za 200 kn? 2. Postižemo dogovor gdje ja pitam da li daju u Tisku da šalje u kuverti da znam uplatiti za slanje, izričito kaže ne može, samo kutija, ja plaćam kutiju- prvo iznenađenje je gdje dobivam haljinu brižno upakiranu u čvrsti fascikl (znači znala je da može u kuvertu jer se tako spakovana ne bi mogla saviti i staviti u kutiju) ali prešla bih i preko toga. 3. Plaćanje vršim u roku 7 minuta od davanja podataka za plaćanje. 4. Otvaram haljinu koja se osjeti po nošenom (nije ni to problem, oprala bih) ali haljina nije elastiča i nema pamuka niti p kako je oglašena, čisti poliester, sintetika koja je uz to debela, nerastezljiva i koža u njoj ne diše) 5. javljam se prodavačici odmah u četvrtak da haljina ne odgovara opisu (jeste da lijepa je i cvjetna) ali nije pamučna i elastična i da molim povrat uplaćenog iznosa, odgovora nema, šaljem u subotu ponovo poruku za dogovor i dobivam poruku kako je razočarana suradnjom i da će pronać etiketu (što ne znam kako je moguće jer ju je nosila jednom i to je haljina oglašena u 3. mjesecu 2018. odnosno i prije samo oglas obnovljen i tko bi čuvao odrezanu etiketu, odnosno ako ju je odrezala prije slanja postoji razlog), osim toga kad sam je suočila i sa slanjem tvrdi da je poslala direktno na Tisku i zato je toliko poštarina što nije istina budući sam ja dobila na svoj email potvrdu i ispunjen obrazac kad je kreirala narudžbu i slala. 6. ja i dalje nudim gospođi povrat haljine i da mi uplati iznos samo haljine bez troškova obje poštarine te da ću o svom trošku joj vratit haljinu odgovora naravno nema 7. danas ostavljam negativnu ocjenu za suradnju gdje dotična odgovara negativnom i to ne kao kupcu nego prodavaču a ne vidim po čemu je ona oštećena jer sam haljinu uplatila u roku 7 minuta, uz to s povratom ne bi bila oštećena ona nego ja iznosima za poštarinu 8. dolje slijede poruke
2018 10 30
Javite se adminki s linkom ove teme, ona će vam obrisati osvetničku negativnu. Ali stvarno ne razumijem kakva to osoba mora biti da ovako nešto uvali, lažno tagira artikal i nakon toga se pravi grbava... i još ima obraza ostaviti negativnu ocjenu?! :@
2018 10 30
Joj joj joj!!! Viskozušo, vrati lovu IreniAR! Koje fuj ponašanje. Kužim da toga ima, ali me svaki puta ponovno iznenadi.
2018 10 30
Evo ne znam zašto mi stalno briše poruke a vidim da je i još jednoj korisnici na temi isto izbrisana poruka...uglavnom evo po treći put pišem isto- išla sam proguglat "marku" što mogu i ostali i sve haljine su redom 95% poliester i 5 % elastin, ili viskoza 80%, elastin 20 % i sl. ali od elastičnog pamuka niti P
2018 10 30
> IrenaAR: > Evo ne znam zašto mi stalno briše poruke a vidim da je i još jednoj korisnici na temi isto izbrisana poruka...uglavnom evo po treći put pišem isto- išla sam proguglat "marku" što mogu i ostali i sve haljine su redom 95% poliester i 5 % elastin, ili viskoza 80%, elastin 20 % i sl. ali od elastičnog pamuka niti P Kakva je to marka?
2018 10 30
Sorry na upadu kao grom iz vedra neba..Ne znam za ovu nazovi marku, čini mi se kao Arizona brand, jel je?! Iskreno sumnjam da će vratiti novac obzirom da je u plusu nakon kupi-nosi-prodaj! (editirala sam, od jutros budna spavam, ali skužili ste)
2018 10 30
> sonja90: > Sorry na upadu kao grom iz vedra neba..Ne znam za ovu nazovi marku, čini mi se kao Arizona brand, jel je?! Iskreno sumnjam da će vratiti novac obzirom da u plusu nakon kupi-nosi-kupi. E upravo tako sonja 90- "marka" odi mi dođi mi
2018 10 30
Ako ne vrati novac, ima dupli razlog za blok i CL, 2 negativke i preprodaja robe s buvljaka po previsokoj cijeni.
2018 10 30
Meni je obrisalo poruku, sad vidim da je nema. Long story short - materijal je smece i za smece. Mislim da gospođa nije na gubitku i da vam novac treba vratiti. Moze je biti sram.
2018 10 30
Najiskrenije me ljute preprodavačice žnj brandova! Još se nije udostojila niti napisati pošten opis artikl, samo kad je "preeeeeeedivnaaaa, skuuupooo plaćena"
2018 10 30
Eto jos jedne od koje necu nista kupiti bez obzira na puno pozitivnih!uzas mogla je fino vratiti 200kn i biti na miru ...ocito se obogatila za 200kn nek ju bude sram sto je uvalila...mogla je reci da stvarno ne zna sastav tocan i da zna jedino da nije rastezljiva.
2018 10 30
Marka je jedan skupi butik iz Zagreba haha, ne znam je li haljina tamo kupljena, ali me bas na taj butik podsjeca - narucite preko slike predivno, uzivo smece
2018 10 30
> Minnie_me: > Marka je jedan skupi butik iz Zagreba haha, ne znam je li haljina tamo kupljena, ali me bas na taj butik podsjeca - narucite preko slike predivno, uzivo smece Od jutros sam tak i tak offtopic pa ću opet. Asos haljina ostavlja bez daha! Nisam dugo "srela" uživo slikanu prekrasnu haljinu i da tako stoji stvarnoj curi, oduševljena sam! Da stanem bez sekunde premišljanja bih je kupila, 10+ za izgled 8-)
2018 10 30
IrenaAR, u potpunosti ste u pravu. Materijal nije kakav je oglašen i tu prodavač nema pravo isticati kako ne vrši povrat! Dobar prodavač bi Vam u ovakvoj situaciji ponudio plaćanje i poštarine. Očito je namjerno krivo oglasila, da sakrije lošu kvalitetu materijala, s obzirom da bi takva haljina 1 nošena, na krpicama postigla cijenu od 60 kn.
2018 10 30
NadoMihaljevic- hvala vam na savjetu- poslušala sam vas i poslala poruku adminki. Adminku imam potrebu pohvaliti jer mi je odmah obrisala osvetničku negativnu. Hvala svima na podršci, javit ću svakako ako bude nekih promjena iako čisto sumnjam.
2018 10 30
1 2 3 4 5 ... 8