Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Odaberi i naruči web shop?

Pozdrav, da li je već netko naručivao sa te stranice i kakva su iskustva? Radi se o navlakama za namještaj i posteljini uglavnom.
2018 11 02
Kineski shit s alija i wisha. Tu ga isto jedna neumorno podvodi. Nabavna cijena 7, za vjerne kupce 40ak.
2018 11 02
A joj. A da li su pouzdani je li znas, da li dobijes placeni proizvod? Jer sam vec uplatila pa barem da dobijem kakvo je da je :(
2018 11 02
enne23 Jeste dobili proizvod, ako da, jeste li zadovoljni?
2018 12 11
Da rezimiramo, nacekala si se ko da si ih direkt od kineza narucila. Sigurnost nude i oni, paypal. Samo sto je cijena narucenoga 4x niza.
2018 12 17
Ne koristim se nikakvim karticama, niti Paypalom, a razlika u cijeni na Ebayu je bila desetak kuna, tako da nisam na to gledala
2018 12 17
onda ne vidim sigurnost za tebe kao kupca, koju spominjes. nije da si imala reklamaciju koja ti je promptno uvazena, pa da mozes to tvrditi. to znaju oni koji su to prosli s tom firmom.
2018 12 17
Gospođa sa kojom sam komunicirala je ponudila da napravimo zamjenu proizvoda, ali nisam htjela komplicirati jer ako ih ne prodam, onda ću ih pokloniti. Eto, ja sam svojom kupovinom zadovoljna , a ako ste vi imali neko loše iskustvo,žao mi je, ja ne mogu tvrditi niti reći ništa loše. Zaboravila sam spomenuti da je moja susjeda kupovala poslije mene i da je njen paket došao za 20 dana, isto je sve bilo ok
2018 12 17
preplatila si ih visestruko, promasila velicinu, nacekala se da ih naruce od kineza od kojeg si ih mogla narucit i sama, da im stignu i da ih dostave tebi (stizale su ti u isti grad u kojem je ta firma regana). ne znam kaj bi mi se, nakon procitanoga, moralo dogodit da ih narucim na istom mjestu.
2018 12 17
Kakve veze ima što smo u istom gradu kad su navlake direktno došle na moju adresu, nisu mi ih oni proslijeđivali . Svatko sa svojim novcem može raditi što želi , slučajno sam sa strane vidjela da se spominje ta firma pa sam dala komentar. Ali kad smo kod preplaćivanja, što mislite da stvari koje kupujemo u ostalim trgovinama ne preplaćujemo? To je tema o kojoj bi se moglo dugo raspravljati. Uglavnom, meni nije žao niti jedne potrošene kune, navlake krivih dimenzija stigle su mojom krivicom, jer mjere su naglašene a ja nisam gledala .
2018 12 17
> crna-orhideja: > Kakve veze ima što smo u istom gradu kad su navlake direktno došle na moju adresu, nisu mi ih oni proslijeđivali . Svatko sa svojim novcem može raditi što želi , slučajno sam sa strane vidjela da se spominje ta firma pa sam dala komentar. Ali kad smo kod preplaćivanja, što mislite da stvari koje kupujemo u ostalim trgovinama ne preplaćujemo? To je tema o kojoj bi se moglo dugo raspravljati. Uglavnom, meni nije žao niti jedne potrošene kune, navlake krivih dimenzija stigle su mojom krivicom, jer mjere su naglašene a ja nisam gledala . Pa bitno je, tebi, bikoz upravo ti si pripomenula da si se nacekala. Da razjasnimo, platila si cetverostruku cifru: a) da ti ih naruce od kineza na adresu ili b) da ti dostave vec nabavljene od kineza?
2018 12 17
Bok, Napravila sam ovdje profil samo iz razloga da prenesem svoje iskustvo sa njima. Trebalo mi je par proizvoda koje sam jedino našla na njihovoj web stranicu. Tada sam ih naručila i platila. Okej, prošlo je mjesec dana, mislila da će doći proizvodi i ništa. Tada sam malo počela istraživati proizvode i shvatila da su identični kao sto ih mogu naručiti sa AliExpressa. Okej, glupa sam što nisam istražila i to će me koštati jedno 5 puta cijene kao što sam ih mogla naručiti sama. Prošlo 2 mjeseca, nisam dobila proizvode. Divno, mogla sam se naučiti sama i početi ih praviti za to vrijeme. Razgovor sa njihovom korisničkom službom(čitaj jednom ženom) završava svaki put sa porukom: Sačekajte još tjedan, dva, tri. Prošlo 3 mjeseca proizvodi nisu došli. Odustala sam više da će doći, ali neću šutiti. Kakva zaštita?? Fino piše na njihovoj stranici i to ime samo govori, na web shopu odaberemo, oni naruče, ali piše da smo uvoznici mi, i mi plaćamo sve carine (ako ih bude), ali nitko ne dobije informacije o pošiljci (ipak ako smo mi uvoznici, pa ih trebali imati). Nekakvu sigurnost na količinu ćemo imati? Baš se dokazalo da je ima, možeš dobiti zamjenu za artikal 3. kvartala sljedeće prijestupne godine. Bas me zanima da li je ovakav oblik firme legalan. Ja uvoznik, plaćam carinu, ali na njihov račun sjeda novac. Saznati ću.
2018 12 22
Znaci dobila sam navlake tesko s**** nakon dosta natezanja s njima i to drugacije od onog sto sam narucila. Rekli su vratit novce i nakon sto sam poslala paket natrag rekli su da su vec uplatili, a naravno da nisu, vec su jednom lagali oko slanja pa nisam ni ocekivala da ce ova uplata bit odmah. Koga zanima privatno cu u inbox, uglavnom samo cekam da mi novce vrate, a sto je rekla cipelitza ne znam sto bi se moralo dogodit da opet narucim preko njih, poslovanje nula! Dobro ste napisali to sve sto im pise na stranici je bas cudno. Prije narucivanja sam to citala, ali ocito ne dovoljno pozorno, svasta tamo pise da ostanes s upitnikom iznad glave, amaterski.
2018 12 24
Kidaju mi zivce svojim zavlacenjem, natezanjem i lazima, pa da na Bozic moram oko toga se mislit, od desetog mjeseca to traje, samo neka mi vrate novce da ih vise ne vidim ni ne cujem..nazalost bit ce jos jadnika koji ce nasjest na po mom misljenju vecinu laznih pozitivnih komentara jer sa kim god sam pricala o njima nitko mi nije nista pozitivno rekao.
2018 12 24
Zao mi je da si tako prosla, no svakako budi uporna u dobivanju povrata.
2018 12 24
1 2 Sljedeći