Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Forumi /

Svakodnevica /

Računala, elektični uređaji, internet /

Pomoć? Tko ima Huawei Mate 20 Lite/Pro/neki treći? :)

Bok cure :) Naručila sam zaštitno staklo na za mob (Huawei Mate 20 Lite), ali mi se ne lijepi uz rubove. Više komada sam ih zamijenila u nadi da će sa sljedećim ipak biti normalno, ali na svakom ipak ostane nezalijepljeno uz rub ekrana. Frend me je nedavno prosvijetlilo kad mi je rekao da je to zbog blago zakrivljenog ekrana. **Ima netko link sa kojeg mogu naručiti zaštitno staklo s kojim mi se to neće dogoditi**, tj. koje će u potpunosti prianjati? Odnosno, tražim nekog ko si je naručio staklo za taj mob i nema taj problem. Ovako to otprilike izgleda (slika je sa neta, nekog drugog mobitela): ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/f8b38d1f853abd2c92d0c92366a2edb3.jpg)
2018 11 27
Nema, jer ne postoji :D , ja imam Huawei 10 i Samsung S7 , naručivala sam sa e-baya nekoliko različitih modela i za oba moba je ista stvar, ali touch funkcionira bez problema, bez obzira na to šta nije do rubova zalijepljeno.
2018 12 01
Jebemu miša ,:) Da, touch funkcionira normalno, ali bojim se da će se pri padu/udarc ipak ekran razbiti, a ne to staklo, što mu je glavna svrha. Imaš možda iskustva s tim? :)
2018 12 02
Ma neće se razbit, štiti kao i skroz zalijepljeno. Meni je na Samsungu više od godinu dana, takvo staklo stajalo normalno, bez ikakvih problema, tek nedavno je počelo lagano pucat, i to na onom gornjem dijelu di su slušalice :)
2018 12 02